Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Garantili Apple Watch 6 44mm (mavi) , Sıfır Gibi Satın Al 23 Ocak 2023 04:31 1 1 Garantili Apple Watch 6 44mm (mavi) , Sıfır Gibi 29.11.2020 tarihinde HepsiBurada dan aldığım mavi renk Apple Watch 6 44mm saatimi satıyorum. Kutusu, faturası, şarj aleti vs hepsi duruyor. Yedek kayışı hiç kullanılmadı. Garantisi 29.11.2022 tarihine kadar devam ediyor. Pil sağlığı %88.Aldığım günden beri Spigen Rugged Armor Black kılıf ile kullandım. Kılıfın kutusu faturası dahi duruyor. Saatle beraber kılıfı da vereceğim güncel fiyatı 200 TL . Saati hiç kullanmadım, toplam 6 ay kullandım desem yeridir. Saatin durumu kılıf ile kullandığım için kusursuz. Kılcal çizik dahi yok . Kozmetik olarak 10 üzerinden 10 . Öncelik Balıkesir elden teslim, şehir dışına gönderim ise önce ödeme sonra kargo şeklinde.İlan gereksiz yorum ve fiyat eleştirilerine kapalı. Başka ilanda daha ucuzu olabilir. İsteyen istediği yerden alabilir.Takas ve pazarlık yok.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 6100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 29 Kasım 2023 Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün AirPods Pro - Sıfır ! (1. Nesil) Garantili Apple Watch 6 44mm (mavi) , Sıfır Gibi SAMSUNG SCX-4833FD FOTOKOPİ, TARAYACI, FAKS, LASER YAZICI Oyuncu Monitörü - 1ms 75Hz FreeSync - AOC 21.5" G2260VWQ6