Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 GARANTİLİ HİKVİSİON 512 GB DESİRE M.2 PCLE NVME GEN3 M.2 SSD Satın Al 17 Şubat 2023 16:34 1 1 GARANTİLİ HİKVİSİON 512 GB DESİRE M.2 PCLE NVME GEN3 M.2 SSD Ürün sistemle birlikte yeni alınmıştır. 23.01.2023 tarihinde. Sadece ir kere sıkıntı varmı diye işletim sistemi kurulmuştur. Sorunsuz çalışmaktadır. Yüzde yüz sağlıktadır. Benchmark ve sağlık durumu eklencektir sonra.Vaktim olmadığından ve m2 ssd sisteme takılı olmadığı için ekleyemedim. Ürün vaad ettiği değerlere ulaşıyor. Ama dedim gibi zaten sorunu yok ürünün. Ürün önce havale sonra kargo şeklinde olur, kutu var içine koyabileceğim.Veya İstanbul Ataşehir bölgesinden elden alınabilir. Ürünün fiyatı gayet uygundur. Neredeyse 250 gb lık ürünler fiyatına veriyorum onun için ölücülüğe gerek yok. Ürünün faturası da verilcektir. Çok minik bir pazarlık olur.SATILDI !!Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 23 Ocak 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Micron 2400 Nvme M2 Ssd 512 GB Gen 4 SATILIK KULLANILMAMIŞ UYGUN FİYATLI ÇEŞİTLİ SPOR VE DERİ AYAKKABILAR [SATILDI] Enermax Max Pro III 700 Watt 80+ Psu Faturalı 2 Yıl Garantili [SATILDI] Enermax StarryFort SF70H Argb Temperli Camlı 700 Watt Matx Kasa
M2 ssd forum içine satılmıştır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Micron 2400 Nvme M2 Ssd 512 GB Gen 4 SATILIK KULLANILMAMIŞ UYGUN FİYATLI ÇEŞİTLİ SPOR VE DERİ AYAKKABILAR [SATILDI] Enermax Max Pro III 700 Watt 80+ Psu Faturalı 2 Yıl Garantili [SATILDI] Enermax StarryFort SF70H Argb Temperli Camlı 700 Watt Matx Kasa