Şimdi Ara

Garantili iphone 6 plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bartın İlan Türü #Takaslık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Telefonum Mart 2015 ayında şirketim tarafından Vodafone'dan sözleşme karşılığında alındı. Şu an mart 2017 'ye kadar garantilidir. Kılıf içinde ve cam filmi ile kullandığımdan dolayı (bu konuda biraz titizimdir resimlerde göreceksiniz) çiziği çatlağı patlağı yoktur. Kutusu cam silme bezine kadar duruyor. Kulaklığını hiç kullanmadım. Kutudan bile çıkarmadım. Aslında telefonumdan çok memnunum fakat eşimin telefonu bozulduğundan dolayı ve kendisi iphone 6 istediğinden ilk önceliğim iphone 6 ile takas 'dır.

* Takas sadece iphone 6 çok ufak ihtimalle 6s ile olacaktır. (açıkcası üstüne para vermek istemiyorum mali durum kritik :) )
    * Bartın'da ikamet ediyorum. İstanbul'dan Bakırköy tarafından yada ortak bir yerden telefonu teslim ettirebilirim. Ankara ya da İzmir içinde arkadaşlarımla görüşürüm.
    * Telefon ücreti şirketin telefon faturası üstünden ödendiğinden ortada açıkcası bir fatura yok. Fakat IMEI ile garanti sorgulaması yapabilirsiniz. Hatta isterseniz ödediğimize dair size evrakta taratıp yollayabilirim.
    * Eğer illa satan alacağım diyorsanız fiyatı 2100 TL'dır.
    * Takas edeceğim telefon kesinlikle Türkiye çıkışlı ve garantili olmak durumundadır. Ayrıca benim telefonum gibi temiz yani değim yerindeyse kozmetik olarak 10 üstünden 10 almalıdır.
    * Her türlü sorularınızı lütfen özel mesaj yolu ile iletiniz. Konunun altında saçma sapan diyaloglara girmek istemiyorum.
    * Ayrıca lütfen gereksiz yorum yapmayınız. Az çok telefon piyasasını takip eden birisiyim. Yaşım 37 ve neyin ne olduğunu idrak edebilecek yaştayım :)
    * Güvenilirlik konusunda önceki referanslarıma bakabilirsiniz.

Resimler :

Garantili iphone 6 plus Garantili iphone 6 plus Garantili iphone 6 plus Garantili iphone 6 plus Garantili iphone 6 plus Garantili iphone 6 plus

iyi ramazanlar iyi alışverişler...
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiésto -- 8 Haziran 2016; 10:38:41 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Tiésto kullanıcısına yanıt
    mart 2016 da alındıysa mart 2018 e kadar garantili olur

alış tarihi mart 2015 olabilir mi
  • yogun54 Y kullanıcısına yanıt
    evet doğru 2015 de anlaşma yaptık 2017 Mart ayında biticek..

Düzeltiyorum. Uyarınız için teşekkür ederim...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.