Şimdi Ara

Garantili Sony Ericsson T68i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul içinde garantili sıfır Sony Ericsson T68i (tercihen stellar grey kasa) satan bir yer bulabilir miyim acaba? Ayrıca fiyat hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler.

• sıfır bulman çok zor.
  • Ben de bunun farkındayım, hani birileri belki bi yerlerde ratlamıştır da bu şekilde yardımcı olabilir diye düşündüm. Yine de teşekkürler timhat, inşallah bir şekilde sıfır satılan bir yrler bilen birileri çıkar . Bir de dediğim gibi fiyat konusunda bilginiz varsa ve paylaşırsanız sevinirim.
  • merak ettim şimdi niye t68i bilmediğimiz bir yönü mü var?
  • EWT T68 İN BİLMEDİĞİMİZ Bİ YÖNÜ MÜ WAR YOKSA BEĞENDİĞİNDEN Mİ ALIONN BN CARREFOUR DA GÖRMÜŞTÜM AMA KALDIMI KALMADIMI BİLMEM
  • Sıfırını bulmak gerçekten zor.

Ama arkadaş bulmuş bi bak bakem
  • t68i bulsan bile fiyatının çok düşük olacağını zannetmiyorum genelde firmaların elinde en sonki update edilmemiş fiyatı ile duruyor. bu da dolar yada euro olduğu için çok düşmüyor.
  • Öncelikle bütün arkadaşlara teşekkür ederim (Chenk özellikle sana çok teşekkürler). Şöyle diyeyim ikinci hattım için ucuz ve garantili sıfır bir telefon arıyordum. Genellikle bu kriterlerdeki telefonların (se t230, nokia 1100 vs..) fiyatları 150 YTL civarındaydı. Özellik bakımından t68i'nin yanından bile geçemeyecek bu telefonlara bu kadar para vermek bana pek mantıklı gelmedi açıkcası. t68i hem büyüklüğü, hem özellikleri, hem hafifliği, hem de şıklığıyla 2. telefon için oldukça uygun bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.