Şimdi Ara

Garantiye sıfır hasarsız gidip, çizik gelen iPhone (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Vega

Konu dışı bir şey soracam aranızdan biri yardımcı olabilir mi?

Benim 5s iOS 9.3.5 yüklü telefonum mavi ekran verip kendini kapatıyor. Bazende birdenbire donup kapanıyor.
    Ben Boluda oturuyorum. Bu cihazı nasıl Apple'a gönderirim?Burdan kalkıp maaleaef İstanbula gidemem.
    Ayrıca bana bu telefon çekilişten hediye olarak çıktı. Yani elimde fatura yok. Bir sorun olur mu?

Apple ile iletişime geçip en yakın servisi buldurun bence, İstanbul'a gitmeye gerek kalmayabilir.
  • nahege270 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar benimde basıma ayni durum geldi ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yol gösterin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coke019 C kullanıcısına yanıt
    Eğer mağdur oldugunuza eminseniz hemen Apple’in internet sitesi uzerinden bi musteri temsilcisi ile telefon yoluyla iletisime gecin. Bi dosya acsinlar sizin adiniza ve sizden kanıt olarak ne isterlerse verin onlara. Ben telefonumu servise vermeden once tamamen fotograf cekmistim, ciziksiz hâlini gosterdim onlara. Benim dosyam 2 hafta icinde sonuclanmisti ve telefon degisimi yaptilar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam elimde foto yok sadece pupa cekmisti fotoları tüketici haklarına gitsem ise yarar mi

Su an sana ancak apple yardim eder hocam. Bilgin olsun. Onlarla iletisime gec acilen

Geçtim ama teknik konulardan anlamıyoruz yazılım birimiyiz diyorlar anlamadım valla ya yarın tel gelsin servis raporu ile daha bir aylık olmayan teli heyete şikayet Edicem isterse 1 yıl sürsün beklemeyi düşünüyorum

Hocam alma telefonu servisten. Apple’i ara yarin. Telefonu da orada birak tutanak tuttur oraya. Apple’a da bu durumu hemen anlat her seyi paylas onlarla da

• Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar iphone 7 telefonumu teknosa araciligiyla yetkili servise gönderdim bataryası şarj ve usb kablosu değiştirilmiş ancak usb kablosunu gondermemisler ayrıca telefonumda çizik geldi.telefonumu ciziksiz teslim etmiştim ama ne teknosa ne yetkili servis nede apple müşteri hizmetleri bunu kabul etmiyor ne yapmalıyım.teknosada kutudan açıldığında jelatin yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yakup4242 -- 25 Kasım 2018; 17:53:38 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.