Şimdi Ara

gariban öğrenci vaio'su hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi geceler diliyorum. Biraz araştırıp uygun fiyatlı bir laptop baktığımda sony kalitesi ve 13.3" ekran boyutuyla bir modeli beğendim.
    ürünü kullananlar, arkadaşlarında görenler falan varsa bi fikir sahibi yapsınlar beni lütfen. bir para harcanacaksa doğru şekilde harcansın isterim.
    şimdiden teşekkürler.

LİNK

• Fiyatına göre bence tek eksisi DVD yazıcısının olmaması gibi görünüyor.
    Garanti kapsamı, kasa ve kullanışlılık konusunda bilen arkadaşlar size yardımcı olabilir.
    Saygılar.
  • amerikadan al bu fiyata en son modelini alırsın.
    sadece bi tavsiye :)
    kolay gelsin.
  • valla bu model üretimden kalkmışta olsa dvd yazıcısı olmasada bir kere mükemmel bir ekran kalitesine sahip.bu ekran kalitesi FZ lerin çift lambalılarında bile yok.ayrıca sessiz ve işlemcisi napa mimarisi olması nedeniyle ısınmayan gayet sessiz bir makina.değil öğrenci kalantor işadamı için bile mükemmel bir seçim.fiatı çok uygun.ancak önerim aleti internetten değil de yerinde görerek alman daha iyi olur.
  • Bence fiyatına göre iyi bir bilgisayar. 30-40 ytl'ye 1gb ram takarsın- en azından xp ile gayet performanslı kullanabilirsin
  • üretimden kalkmış gözüküyor. Nasıl alacağız bunu? F/p olarak mükemmel bi ürün
  • bence de iyi bir fiyat ama üretimden kalkmış alternatif değerlendirmek gerekiyor
  • Aman yarabbi zam gelmiş
  • bunun fiatı 1000 ytl den 2380 ytl ye 1 gecede nasıl çıkıverdi ya..anlayan beri gelsin..bu gariban falan değil tam kalantor laptopu oldu şimdi iyimi.
    bende heveslenmiştim.hemen kaptırayım bi tane diyodum..
  • istanbul bilişime koca bir ayıptır bu yaptıkları- bir günde 500€ zam olmaz
  • ya zaten eski üretimde olsa Led ekranlı 13,3 inç çift ekran kartlı bir makinanın 1000 ytl olması olacak iş değildi.mantıklı düşünürsek.heralde bi baskı hatası vardı..
  • büyük ihtimalle siteye baştan yanlış yazmışlardır sonradan farkedip düzeltmişlerdir...sıcak fırsatlar topiğinde çok oluyor böyle şeyler!
  • Model zaten eski.
    Kanımca tesirdekileri bitirmek icin oyle bir indirim yaptilar..
  • arkadaşım bu ürün piyasadan kalkan bir ürün bunun yerine fz340e alabilirsin o fiyata veya nr110 modeli var o daha ucuz ..
  • üretimden kalkan bir model, yeni serilerini incelemeni tavsiye ederim. yeni ürünleri kampanyaya sokuyorlar ve fiyat avantajlı oluyor.
  • ufak ekranlı aradığım için hiç uygun olmuyor o yüzden buna bakmıştım zamla tüm ümitlerim yıkılıdı
  • Arkadaşların dediği gibi yeni modellerde fiyat avantajlı modeller var.İyi araştırın derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.