Şimdi Ara

Garip Bir Hata mesajı Alıyorum.Başına Gelen varsa Şaşıp Kalırım.Buyrun siz bi göz atın,Çare bulun??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: andac___707

quote:

Orjinalden alıntı: korozyon

seni format paklar kardeşim

seni de ne paklar ben biliyorum ama dua et forumda yönetici değilim.

arkadaşlar aynı sorunu aylarca yaşadım. çok geniş video arşivim var ve hepsinin de klasörlerinde resimlerinin gösterilmesini istiyorum . ama pc bir sorun yaratıyor ve klasörü özelleştirip resim koyunca ve bu resimli klasörler çoğaldıkça bu uyarı çıkıyor bazen 20 kere kapatmam gerekiyordu. en son resimleri göstermekten vaz geçtim ve o uyarı da geçti. ben çözüm bulamadım arkadaşlar. o dosyalarımı yedekledim dvd ye dvd yi açınca resimli olarak gene çıkıyor. çok ilginç. bunun codek le alakası yok arkadaşlar. çünkü videoyu başlatmak için bir işlem yapmıyorum . bu sırf videolarda değil mp3 arşivimin olduğu klasör dede çıkıyor . bunun nedeni codek eksikliği değil bundan emin olabilirsiniz.

birde bu sorunu yaşayan arkadaşların işlemcilerini merak ediyorum. klasörleri tek tek tarayıp resimlerini koymak zor geliyor heralde bizim işlemcilere.
    intel p4 800mhz 3.2 chz msı 661
    sizin işlemciler de buna benziyormu arkadaşlar

bnmkide p4 cpu 3.2 ghz

demek tek değilim bu konuda.ŞAŞTIM KALDIM ne yapacağız bu olayı çözeceğiz???

• bekta5h, o nasıl bir hata öyle ya değil oynatmak, videoyu harflere döken bir hata mı var sende? o ne muhteşem bir hatadır öyle, acaba diyorum o harflere bakarak, biz kendi harflerimizi sıraya dizip güzel bir film yaratabilirmiyiz? ilham kaynağı oldu bana

bence işlemci hatası. fazla yoruyorsun işlemcini gibi geliyor bana. dolayısıyla bazen sapıtıyor olmalı. kaç derecede bu hatayı alıyorsun?
  • ben hatayi onceki amd sistemimde o/c denemeleri esnasinda gordum. makine stabil degildi uygun degerleri bulup stabiliteyi saglayinca bi daha cikmadi bu hata.

onun disinda hic rastlamadim. yani video codec falan ilgisinin oldugunu sanmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ask all your friends

bekta5h, o nasıl bir hata öyle ya değil oynatmak, videoyu harflere döken bir hata mı var sende? o ne muhteşem bir hatadır öyle, acaba diyorum o harflere bakarak, biz kendi harflerimizi sıraya dizip güzel bir film yaratabilirmiyiz? ilham kaynağı oldu bana

bence işlemci hatası. fazla yoruyorsun işlemcini gibi geliyor bana. dolayısıyla bazen sapıtıyor olmalı. kaç derecede bu hatayı alıyorsun?

valla bilmiyorumki be birader.Dedim ya ne zamandır bu error mesajıyla uğraşıyorum.Kaç derecede aldığıma hiç dikkat etmedim.AMA ONUNLA bir ilgisi yok sanırım çünkü pcyi açar açmaz oraya girdiğimdede yapıyor aynı şeyi.Kafayı yemessem iyidir

• quote:

Orjinalden alıntı: LoST_PaTRoL®

ben hatayi onceki amd sistemimde o/c denemeleri esnasinda gordum. makine stabil degildi uygun degerleri bulup stabiliteyi saglayinca bi daha cikmadi bu hata.

onun disinda hic rastlamadim. yani video codec falan ilgisinin oldugunu sanmiyorum.

Peki sence Ben nasıl uygun değerleri bulup makinemi stabil edebilirm.

Yada konuyu bodoslama dalmaktan ziyade velhasıl şöyle sorayım!!

stabil nedir?

uygun değerler derken neyi kastediyorsun?

teşekkürler...
  • sen sisteme o/c mi yaptin ki ?? bundan bahsetmemisin hic. eger stabil yani kararli calismiyosa makine boyle hatalar alman normal.

sistemin kararliligini olcmek icin orthos programini kullanabilirsin. yada 3dmark testine sokabilirsin. sorun varsa zaten kilitlenir yada reset atar makine..

uygun degerlerden kastim.. diyelim ki 1.8ghz islemcini 3.0ghz yaptin bunun icin voltaj vermen lazim. islemci yada ram yeterli voltaji alamazsa kararli calismaz eger asiri voltaj verirsen de fazla isinir bunlari deneyerek bulman gerekli.

basta soyledigim gibi eger sistem o/c'li ise normal ayarlara donup dene sorun bence bundan kaynaklaniyor.
  • Arkadaşım çözümüde benden olsun codecle felan alakası yok istediğini yükle düzelmez şu dosyayı sil yeter C:\Program Files\Common Files\Ahead\DSFilter gir ve NeVideo.ax sil sorun ortadan kalkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugur_kupel

Arkadaşım çözümüde benden olsun codecle felan alakası yok istediğini yükle düzelmez şu dosyayı sil yeter C:\Program Files\Common Files\Ahead\DSFilter gir ve NeVideo.ax sil sorun ortadan kalkar

uğur tebrikler . tek kelimeyle çözüm budur.

teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.