Şimdi Ara

Garip Ekran kartı - FPS sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cümleten esenlikler, msi ge72(gtx 970) dizüstü bilgisayarım var. Bilgisayarı aldığımdan beri bir sorunla karşılaşıyorum. CSGO oynamak için oyuna girdiğimde bazen fps çok düşük oluyor bazen ise yüksek oluyor ve oynayabiliyorum. NVIDIA Denetim masasından bakıyorum oyun gtx 970 ile açılıyor ve optimize ayarlar kullanılıyor. Ekran kartı sürücülerini baştan silip yüklüyorum bazen düzeliyor bazen ise hata vermeye devam ediyor. Dahili ve harici ekran kartı sürümleri güncel. Benim tahminime göre oyun her ne kadar harici kartta açılıyor görünse de dahili intel kartta açılıyor. Soruna hiçbir çözüm bulamadım.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• selam, pildeyken mi oynuyorsunuz yoksa prizde takılı durumda mı acaba? bir de güç seçeneklerini kontrol edin hocam, benzer durumu yaşamıştım
  • Bilgisayar yüksek performans'ta çalışıyor, plan ayarlarına baktığımda bir sorun görünmüyor diğer seçeneklerde de aynı sorunu yaşıyorum. Prize takılı oluyor her zaman. Bir keresinde Vulkan library'nin eski sürümünü silip yenisini yükleyince düzelmişti ancak yeniden olmaya başladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.