Şimdi Ara

Garip Mavi Ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konunun basly?ynda da yazdy?y gibi durum harbiden garip. Bilgisayarla 10-12 saat arasy takylyyorum oyun oynadyktan veya dizi izledikten sonra bilgisayar otomatikten mavi ekran veriyor ama kodunu bile göremeden pc force shutdown oluyor direk. Ayryca kasanyn power y?y?y yanyp sönüyor. 3 kere teknik servise verdim bir problem bulamadylar. Blue Screen Wiew Who Crashed gibi programlarda da gözükmüyor. Windows minidump dosyasy bile açmady. Artyk byktym yani çekiçle saldyraca?ym makineye. Varmy bir fikri olan. Benim aklymda tüm parçalary garantiye göndermek var. Bu arada verdi?i kodu da gördüm Dün gece 3.kez yedi?imde Driver Irql ile baslyyordu.

Ramleri 12 saat memtest86 ile test ettim 4/4 pass 0 error.

Bir sürü ?eyden olabilece?ini söylüyorlar sayysyz servisi aradym. Artyk delirme noktasyna geldim. Var my fikri olan ?

Bir arkada?ta elektrik hattyndan olabilece?ini söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkageman31 -- 7 Mart 2016; 16:28:31 >

• darkageman31 kullanıcısına yanıt
    Oyun ve dizi oynadıktan sonra cümlesi akla direkt ekran kartında bir sorun olduğunu getiriyor.
    Bilgisayarınızın tam özelliklerini bir yazarmısınız?

İşlemci marka ve modeli
    Ekran kartı marka ve modeli
    Ram'ler marka ve modeli
    Hard Disk Marka ve modeli
    Anakart marka ve modeli
    Power supplly Marka ve modeli

Güç hesaplaması yapıp Power supply'niz(Güç kaynağınız) Yeterli mi değil mi bir bakalım.

Hard Diskinizi "Hard Disk Sentinel" programı ile bir kontrol ediniz ve görüntüsünü buraya atın. Programı netten indirip kurun. Kurulduktan sonra açılır açılmaz gelen ekranın görüntüsünü buraya atın.

Şimdilik kolay gelsin.
  • i5 4690k (4.6 ghz oc)

Sıvı soğutmam var ayrıca thermaltake water pro 3.0

Evga gtx 960 ssc acx 2.0+ 4 gb 128 bit gddr5

g skill ripjawsx 4x4 16 gb 1600 mhz ram

Ssd corsair lite 120 gb

hd Seagate black 1 tb

zalman ZM 600-LX 600 W güç kaynağı

Hard disk ve ssd kontrol ettim bir problem gözükmedi. Bilgisayarı memtest86 ve diğer stress testi programlarına da soktum ayrıca. 0 problem.

Bu arada sabah tekrardan yeni bir servise verdim şu an bakıyorlar. Öğlenden sonra dönecekler bana. Durumu yazarım.

Şahsen ben power supply den şüpheleniyorum. Olay günlüğünde kernel 41 hatası var. Durduk yere mavi verip durması güçten dolayı anlıyorum ben bu olayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkageman31 -- 8 Mart 2016; 12:32:01 >
    Power olma ihtimali biraz güçlendi sistemin hiç de fena parçalar içermiyor. Güç yetersiz kalıyor olabilir.
  • Valla bir anlasaydım nedenin. Artık delirme noktasına geldim servislerde bir sorun olmuyor ben eve geçiyorum oyun oynuyorum 6-7 saat oyun kilitleniyor mavi ekran veriyor pc. Mavi ekran verdikten sonra minidump yok başka harici programlarla bakiyorum. Mavi ekran vermediği gözüküyor. Olay günlüğünde kernel 41 yaziyor. Önemli yazıyor yanında.
    Bezdim artık lanet olsun ya. Vermediğim servis kalmadı yok arkadaş onlarda bir problem olmuyor. Yeter ya vallahi yeter. Ya parçalayacağım artık çekiçle gına geldi nedir bunun derdi abi nedir ya. Bu kadar takıntılı adam değildim ben delirtti beni ya. Prizini kablolarını yeni değiştirdim. Elektrik hattında mı problem var anlamıyorum vallahi billahi delireceğim.
    Varsa başka bir güç kaynağı ile dene diyeceğim ama güç kaynağıda öyle kolay bulunur değil sizin sisteminiz için.

Neyse yapacak bir şey yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mavi ekran
    12 yıl önce açıldı
    mavi ekran
    7 ay önce açıldı
    Bilgisayar mavi ekran veriyor
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tüm parçaları söküp göndereceğim garantiye başka çözüm gözükmüyor. Sinirden başım ağrıyor artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.