uzun zamandır pes serısını oynarım. bundan onceki bilgisayarım bir gün pes 5 geç açılma ve oyunda esc ile dönülen menüde takılmalar başladı. ozaman ekran kartım ati 9800 pro idi. daha sonra bu sonbaharda yeni makina topladım ve pes 5'i kurdum tek ortak parça backup hdd'leriydi. oyun aynı sorunu yaşattı. sonra pes 6 çıktı. iyi bari dedim yeni oyun yeni dönem. bir baktım birebir aynı hata.
hdd'leri çıkardım, format'lar attım. bana mısın demedi. internette her türlü keyword'le olayı taradım ama bir türlü sorunu çözemedim.
öncelikle sorun ekran kartı sürücüleri ve exe dosyası falan değil. setting dosyası açılırken de 40-50 saniye bekleyeren açılıyor zira. pes.exe'ye tıkladığımda 1 dakika bekliyor ve oyun öyle açılıyor. bu sırada taskbar'a bakıyorum, exe açılmış.
kısacası durum bu. bu soruna fikir yürütüp çözüm bulan olursa çok sevineceğim. artık mesele oyunu oynamaktan onur meselesine dönüştü resmen savaşıyorum bu sorunla çözmek için. fifa ile falan olmaz bu işler.
çözümü bilmiyorum ama konu yukarı çıksında bir gören olsun diye yazdım
dostum sorun kayıt yaptığın folder ın boyutunun 12 mb aşması kayıt yaptığın klasördeki kayıtların boyutu 12 mb aşaınca menüde kitlenme oluyodu seninkide belki ondandır kayıtlarından bazılarını sil tabi yedeklerini alıp mesela foldre 1 de bi kaç tane save dosyası olsun bu şekilde düzelmesi lazım kolay gelsin
banada buna benzer sorun oluyodu.aniden oyundan çıkıyodu.bazı save dosyalarını silidm.özellikler lig , cupa gibi şeyleri sil düzelir.
quote:
Orjinalden alıntı: dogancan-gs-
banada buna benzer sorun oluyodu.aniden oyundan çıkıyodu.bazı save dosyalarını silidm.özellikler lig , cupa gibi şeyleri sil düzelir.
SENINKI BASKA BI SORUN
bende böle bi sorun vermedi
arkadaşlar oyunu herşeyini silip baştan kuruyorum yine aynı hatayı veriyor. my documents bomboşken bile. bir okuma geç intikal sorunu var ama bir türlü çözemedim. settings.exe de geç açılıyor mesela sadece oyun değil.
bence dricet x sürümünü güncelle ondan sorun giderilmezse ekran kartı driverini sana verdikleri cd dekini kur bende pes takılıyor son driveri yüklediğim zaman ama cd deki verdikleri driveri kuruyorum oyun müthiş calısıyor yalnız bende bu sorun sadece pes te var başka hiçbir oyunda böle bir problem görmeedim
bende şimdiye kadar böyle birşey olmadı ama olursa die merak ediorum çözüm yollarını
quote:
Orjinalden alıntı: superbia
arkadaşlar oyunu herşeyini silip baştan kuruyorum yine aynı hatayı veriyor. my documents bomboşken bile. bir okuma geç intikal sorunu var ama bir türlü çözemedim. settings.exe de geç açılıyor mesela sadece oyun değil.
Hacı senin oyunlar lanetli heralde
Konuyu Pörtleşmiş Gibi Olcak Ama Bence Harddisklerinde Bad Sector Var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme