magictab adlı rainmeter skinini kurdum çok güzel sorun yok programlara ekledim 2oyunu da ekledim 3. oyunu eklemek istedim png uzantılı icon buldum ayarladım fakat game sekmesini gizlemek istediğimde crysis iconu ekranda sabitleniyor
koymaya çalıştığın ikon boyutu ne? png olduğun emin ol. game adlı başlığın label veya string kısmında kod hatası olabilir, oraları kurcala...
quote:
Orijinalden alıntı: KeShhh®
koymaya çalıştığın ikon boyutu ne? png olduğun emin ol. game adlı başlığın label veya string kısmında kod hatası olabilir, oraları kurcala...
boyut 128*128 türü png hemde label ve string de nerelerde oynama yapayım
deneme yanılmayla bulacaksın, belki de ikonun adresi yanlıştır,tıklanır durumda mı, oyunu açıyor mu kontrol et bakalım.... Label dediğim olay o game ve program yazılarının çerçevesi olarak kullanılmış, stringte tıkladıktan sona oluşan çerçeve için kullanılmış, yani tıkladğında eğer ikon kayboluyor,ama tekrar tıkladığında orada kalıyorsa belki sistemde o ikonun adresinden kaynaklı bir sorun olabilir... Biraz karışık oldu sanırım, yani ikonun adresi doğru mu kontrol et, gözükmesinden başka tıklanabiliniyor mu kontrol et, rainmeter yenilendiğinde eğer orda kalıyorsa belki sistem o skini kullanırken kasılıyordur da o halde kalıyordur... Yani sadece o başlıkla ilgili olduğunu düşünüyorum... 1-2 deneme yaptım ama bir türlü başlık kapanınca ikonu orda bırakmayı başaramadım, yani arayüzü defalarca bozdum ama her seferinde ikonun üstünde sanki kabuk varmış gibi ikonu kaldırmayı başardı...
çok özür dilerim tamamen benim hatam gözden kaçırdım bi yeri hani oyunun ismini değiştirince en üstekinide değiştiriyoruz ya birini değiştirmişim diğerini değiştirmemişim.bu arada benimde olan şeyleri sen istesen yapamıyorsun be usta