arkadaşlar garment giymeden nasıl talisman takılabilir?????
pantolon giymeden kemer takmak
nası sen mayunun üstüne çeket giyemiyosan armor-protector giyip de talisman takamassın
eeeeeee yettiniz ama be post kasıcıları sie çü hayyyde başka kapıya ....insan gibi soru sorduk bu forumda geyik ölmüş beeee
noluyo birader soru surdun cevap yazdık ne post kasması millete yardım etmeye de gelmiyo adam gibi konuşcaksan konuş yoksa başka foruma
asıl sen post kasıyosun gerçek ismimi bulma oyunuymuş muş saçma sapan topic açıyosun sora kalkıp post kasıyosunuz diyosun lol
2 yıldır bu forumdayım sen bana post kasıcısı diyemessin öyle olsaydım 8k postum olurdu şimdiye
quote:
Orjinalden alıntı: mcgrady_umur
arkadaşlar garment giymeden nasıl talisman takılabilir?????
cevap hiç bir şey giymezsen takabilirsin
hay allahımya dıyene bak sırf sızın gıbıler yuzunden forum berbat oluor si****** miş tube
o adamalr sana adam gıbı net bı sekılde cvb wermısler sen mayonun ustune ceket gıye bılırmısın gıyerim dersen artık sana ne derım dusene bılıon anlıcan bu oyunda kr* tipli charlar olamdıgı ıcın onlarda gıyemez ... bundan net ne kı kardesımya cvb ı ii ce oku anlamaya calıs ondan sonra cvb ını wer ama kufur etmek ne oluor ? onalr sana kufur ettımı bıde utanmadan sızın yuzunuzden bu forumda battı dıor :) allahım sen bana sabır wer yarab
Denize girmek istiyorum ama ıslanmak istemiyorum...
bu kadar sacma soru olmaz demıssın kı garment gıymeden talısman takılırmı
pekı ben sana bı soru soruyum talısman ne tur kıyafet garment mı promu armormu?
bı soru daha talısman gıyersen ne gıymıs olursun pro mu armor mu garmentmı?
demekki bilmiyom da soru soruyom di mi neresi saçma bunun