Şimdi Ara

GARMIN 205 NW

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkdaslar Amerikadan Garmin Nuvi 205 NW markali navigayon cihazi almistim orda kullaniyordm icinde dogal olarak amerika haritasi vardi..Simdi Turkiyede kullanmak icin sitesini inceledgimde 100 dolar gibi bi fiyat biciyorlar harita satin alip kullanmam gerekiyormus? Bu konu hakkinda bilgi sahibi olan arkadaslardan yardim bekliyorumm Tesekkur ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: HauNTeD

Merhabalar arkdaslar Amerikadan Garmin Nuvi 205 NW markali navigayon cihazi almistim orda kullaniyordm icinde dogal olarak amerika haritasi vardi..Simdi Turkiyede kullanmak icin sitesini inceledgimde 100 dolar gibi bi fiyat biciyorlar harita satin alip kullanmam gerekiyormus? Bu konu hakkinda bilgi sahibi olan arkadaslardan yardim bekliyorumm Tesekkur ederim..

sitesinde belirtilmiş,100 dolar ödeyip lisanslı harita alıp kullana bilirsiniz..İyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: _İMKANSIZ_

quote:

Merhabalar arkdaslar Amerikadan Garmin Nuvi 205 NW markali navigayon cihazi almistim orda kullaniyordm icinde dogal olarak amerika haritasi vardi..Simdi Turkiyede kullanmak icin sitesini inceledgimde 100 dolar gibi bi fiyat biciyorlar harita satin alip kullanmam gerekiyormus? Bu konu hakkinda bilgi sahibi olan arkadaslardan yardim bekliyorumm Tesekkur ederim..

sitesinde belirtilmiş,100 dolar ödeyip lisanslı harita alıp kullana bilirsiniz..İyi forumlar

yani baska alternatifimiz olamaz mi 100 dolar odicez yani pekii tesekkur ederimmm ilginiz icin sizede iyi forumlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _İMKANSIZ_

quote:

yani baska alternatifimiz olamaz mi 100 dolar odicez yani pekii tesekkur ederimmm ilginiz icin sizede iyi forumlar

Basarsoft ankara ofisinden Can bey ile iletisime gecin.. hesapli bir uygulama yapilabilir...

saygilar

alim k

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.