Şimdi Ara

Garmin & Baytekin (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.478
Cevap
24
Favori
178.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende 1300 t garmın kullanıyorum yardımınıza ıhtıyacım var
    ılk aldıgımda urunu kurcalarken turkce menu kayboldu yada sıldım sımdı sadece ıngılızce turkce menu yu gonderebılcek kımse varmı bırde hangı dosyanın ıcıne yapıstırıcam yardımınızı beklıyorum
  • garmin nuvi 205 cihazı var elimde bunun en son güncelleme sürümü nedir?ilk yeni aldığımda 1,5 sene önce güncellemiştim
  • garmin 1410 09.07.12 tarihinde 6.10 güncellemesini yaptım.fakat tmc güncellenemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikaratas

garmin 1410 09.07.12 tarihinde 6.10 güncellemesini yaptım.fakat tmc güncellenemiyor.

6.10 Güncellemesi EcoRoute HD olan cihazlar için geldi. TMC altyapısıyla ilgisi yok, o yüzden bir fark görememeniz normal.
  • Arkadaşlar garmin 1410 serili cihazım var beni garip garip yollara sokmaya başladı sakınmaları kontrol ettim lakin her hangi bir sorun gözüme çarpmadı. Allah rızası için navigasyonda kullandığı ayarlardan en iyi şekilde verim alan birisi şu ayarları bir anlatsın yoksa ben bu makineyi bir gün arabanın penceresinden atacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratbus

Arkadaşlar garmin 1410 serili cihazım var beni garip garip yollara sokmaya başladı sakınmaları kontrol ettim lakin her hangi bir sorun gözüme çarpmadı. Allah rızası için navigasyonda kullandığı ayarlardan en iyi şekilde verim alan birisi şu ayarları bir anlatsın yoksa ben bu makineyi bir gün arabanın penceresinden atacağım.

Sayın @muratbus

Bu konunun 3. ve 4. sayfalarında sorunuzun yanıtı mevcut.
  • Yönlendirmelerde halen 1300 serisi hata yapıyor. İstanbul Çeşme arasını ısrarla hızlı olan rotadan tarif edemedi. Her şeyi denedim. Ecoroute, Hızlı, vs. Yazılımdaki hatalar devam ediyor.
  • garmin nüvi 215w cihazım var.baytekinden güncelleme programını indirdim.key kodunu girdim.programı çalıştırdım.usb kablo ile cihazı pc ye bağladım.pc cihaz bulundu vs demedi.programı çalıştırdım.haritayı seçtim.cihazı bul dedim. dedim.
    hiçbir cihaz bulunuamadı.litfen cihazınızın bilgisayara bağlı ve açık olduğunudan emin olun,sonra yeniden deneyin.ayrıca GPS ininzde arayüz seçeneğini GARMİN veya HOST olarak belilemeniz gerekebilir.

uyarısı çıkıyor.yardım edebilecek varmı dostlar??

cihazda yuklu harita nacticy 2011.02 versiyon.
    software version:7.20
    gps yz sürümü 4.10b
  • Sayın @burusuk35

BURADAN Garmin Communicator eklentisini indirip kurun. Bilgisayarınızı kapatıp açın. USB bağlantısını kasanın arkasındaki USB portlarından birinden yapın.

Sonra bağlayıp güncellemeyi deneyin.

Kolay gelsin
  • Gramin Nuvi 50 cihazım düzgün çalışırken bir anda ekrana sadece gramin logosu gelip takılmaya başladı. Cihazı açma butonu ile sag alt kose ekrana aynı anda basmama rağmen yine açılmıyor. Sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar garmin 255w cihazi amerikadan aldim ve simdiye kadar amerika haritasi ile duruyordu. en son gittigimde uydu bulmada zorlandi ve beni ugrastirdi. bu cihazdaki yazilimi nasil guncellerim ayrica amerika haritasini guncelleyip bir sd kartada tr haritasi atsam kullanabilir miyim acaba boyle bi kullanma yontemi var mi :)) yardimci olabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elnino21

merhaba arkadaslar garmin 255w cihazi amerikadan aldim ve simdiye kadar amerika haritasi ile duruyordu. en son gittigimde uydu bulmada zorlandi ve beni ugrastirdi. bu cihazdaki yazilimi nasil guncellerim ayrica amerika haritasini guncelleyip bir sd kartada tr haritasi atsam kullanabilir miyim acaba boyle bi kullanma yontemi var mi :)) yardimci olabilir misiniz

Merhaba
    firmware güncellemsinde gps alıcının yazılımıda güncelliyor ayrıca normal kullanım esnasındaki takılmalar, buglarda gitmiş oluyor ve sesli yönlendirmede de güncellemeler geliyor.

my.garmin.com/ dan giriş yapıp ve garmin comminicater. eklentisini kurduktan sonra zaten cihazını tanıyınca hem firmware hem harita bazında guncellemeleri size sunuyor..

firmware gunecllemesini ordan yapablirisiniz..

Diger cift harita olayını tam bilmesemde forumlardan okudugum kadarıya kullanılabilcegini soylemıslerdi..fakat denemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fanatik85

quote:

merhaba arkadaslar garmin 255w cihazi amerikadan aldim ve simdiye kadar amerika haritasi ile duruyordu. en son gittigimde uydu bulmada zorlandi ve beni ugrastirdi. bu cihazdaki yazilimi nasil guncellerim ayrica amerika haritasini guncelleyip bir sd kartada tr haritasi atsam kullanabilir miyim acaba boyle bi kullanma yontemi var mi :)) yardimci olabilir misiniz

Merhaba
    firmware güncellemsinde gps alıcının yazılımıda güncelliyor ayrıca normal kullanım esnasındaki takılmalar, buglarda gitmiş oluyor ve sesli yönlendirmede de güncellemeler geliyor.

my.garmin.com/ dan giriş yapıp ve garmin comminicater. eklentisini kurduktan sonra zaten cihazını tanıyınca hem firmware hem harita bazında guncellemeleri size sunuyor..

Diger cift harita olayını tam bilmesemde forumlardan okudugum kadarıya kullanılabilcegini soylemıslerdi..fakat denemedim.

Forum'da araştırmayı yaptım cevap bulamayınca kendi sitesinden dediğiniz gibi yazlımı ve haritayı güncelledim.
    şimdi üzerinde güncel yazılım ve ABD haritası var
    uydu bulmadaki problemimi çözecekmi bilmiyorum ama bir tr haritası ile sd kart deneyeceğim bakalım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fanatik85

quote:

Merhaba

Forum'da araştırmayı yaptım cevap bulamayınca kendi sitesinden dediğiniz gibi yazlımı ve haritayı güncelledim.
    şimdi üzerinde güncel yazılım ve ABD haritası var
    uydu bulmadaki problemimi çözecekmi bilmiyorum ama bir tr haritası ile sd kart deneyeceğim bakalım

Benimde cihazda özellikle poi araması yaptıgmda kum saati arama bıtınce ekranda kalıyordu taki cihazı komple acıp kapata kdr..fimware guncellemesiyle bu sorun cozulmustu yalnız eski sesli yonlerdirme daha akıcı konsuyordu guncelledıkten sonra ilk zamanki gibi daha telesekteresimsi konusmaya basladı :D

yalnız yine arastırdıgmı kadarıyla harita olaylarında cihazda ana harita yuklu olması gerek onun uzerıne guncellenen haritaları kuruluyormus..hatta y.dısından alınan cihazların icin oncelikle turkiye ana haritası cihaza yuklenmesi gerekiyor gibi yazılar var nette hep..sanırım y.dısndaki cihaza direk atıyorum 2012.04 haritasını atınca olmuyormus..

yanı demek hafıza kartında siz hem ana turkiye haritasını hem de guncellenen haritayı olayı nasıl gostereceksiniz bılmıyorum..

ama denemekte şans var tabi :)

• SEVGİLİ DOSTLAR BENDE 1 HAFTA ÖNCE GARMİN 1410 CİHAZ ALDIM DAHA ÖNCE 3 TANE NAVİTECH MARKA CİHAZ KULLANAN BİRİSİ OLARAK BEN GARMİNDEN ÇOK MEMNUNUM NAVİTECHE GÖRE VE İNCELEDİĞİM DİĞER NAVİGASYONLARA GÖRE KULLANIMI VE ADRES BULMASI ÇOK ÇOK KOLAY Bluetooth TESTİNİDE YAPTIM ODA ÇOK İYİ KARŞIYA SES İYİ GİDİYORMUŞ. TEK PROBLEM DİĞER CİHAZLARIMDADA VARDI GÜNEŞ VURDUĞUNDA PARLAMASI ARKA IŞIĞI İSTEDİĞİNİZ KADAR AYARLAYAYIM PARLIYOR BUNUN İÇİNDE 5 GÜNDÜR SABAHLARA KADAR İNTERNET ÜZERİNDEN BİR ARAŞTIRMA YAPTIM VE BU CİHAZLAR İÇİN ŞAPKA ŞEKLİNDE GÖLGELİK BULDUM AMERİKADA KIZ KARDEŞİMİ ARADIM ODA BULMUŞ KARGOYA VERMİŞ YAKINDA GELİR GELDİĞİNDE FOTOĞRAFLARI YAYINLARIM. HERKESE İYİ GÜNLER.
  • iGO Yazılım kullananlar için 2012.07 Harita güncellemesi yayınlandı Arkadaşlar;

Garmin & Baytekin tarafında sessizlik hakim Bu yıl iGO'cular Garmin'i geçti...
  • Garmin Cihazlar için Navcity 2012.07 Harita [Başarsoft] Yayındaır arkadaşlar.

Hayırlı olsun herkese

Garmin & Baytekin
  • mrb arkadaslar ben garmin 2545LMT navıgasyon cıhazını almak ıstıyorum.fakat bır sorum ve sorunum var.bunu ınternet uzerınden alıcam ve cıhazın ıcınde 22 ulke var bunların ıcınde turkıye yok.cıhazın ozellıklerınde lebenslang yazıyor yanı (omur boyu update yapabılıyorsun) ben bu cıhazı aldıktan sonra turkıyeyı ve dıger ulkelerı ucretsız yukleyebılırmıyım ve yukleyebılırsme bunu nasıl yaparım lutfne bu konu ıle ılgılı bırı benı aydınlatsın.asıl sorun almanya ya yenı geldım ve pek fazla almanca blmıyorum onun ıcın buradakı bu ıslerle ılgılenen teknık adamlara soramıyorum LUTFEN ACIL CVP sımdıden tskler.
  • Selam sayın @muratkulik

Cihazınıza Türkiye haritası yükleyebilmeniz için satın almanız gereklidir. SD kart şeklinde satılıyor Almanya'da bile olsa. Ancak yurtdışından alınacak TR haritaları Navteq olacağından pek verim alacağınızı düşünmüyorum.
    Türkiye'de Baytekin satıyor Garmin (Navcity) haritalarını , o haritalar Başarsoft verisi içerdiğinden iyidir. Bence fiyat çok cazip değilse Garmin cihazı Türkiye'den almanız daha iyi olacaktır.
  • Sorun var, ama yazılımdan; harita ile ilgili olduğunu sanmıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.