Şimdi Ara

Garmin & Baytekin (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.478
Cevap
24
Favori
178.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ay61n

quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

quote:

Orijinalden alıntı: ay61n

1410 larda hiz limiti gostergesi olmamasi cihazdanmi kaynakli yoksa haritadanmi

Her ikisiyle de alakalıymış. Yakında Tabela Görünümleri ve Hız Limitleri görünebilecekmiş Garminlerde. Alim bey (Başarsoft) söylemişti bir konu altında...

o özellik gelirse baya iyi olcak bide bir sorum daha var trafik alıcısı için özelliklerde evet yazıyor ama trafik bilgisi çalışmıyor ekstra donnaımmı gerekiyor trafik bilgisi için

Evet, cihaz TMC destekliyorsa Anten özellikli şarj kablosu ile alabileceğiz TMC yayınlarını. Ayrıca bu yayınlara abone olmak ile onun getireceği ek bir maddi külfet de söz konusu

Garmin & Baytekin

Garmin & Baytekin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 11 Ekim 2011; 21:41:34 >

• Beklemedeyiz bakalım, UP
  • Merhaba, garmin 1410 cihaz kullanan arkadaşlar cihazlarından memnunlarmı? 1410 almayı düşünüyorum. forumda bazı arkadaşlar, rota dışına çıktıklarında cihazın tekrar rota hesaplamsından veya rota dışında olduğu halde halen rotasındaymış gibi davranmasından şikayetciler. 1410 kullanan arkadaşlar cihaz hakkında yorum yapabilirlermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forever eagle -- 15 Kasım 2011; 16:37:40 >
  • merhabalar yeni konu olarak açmaya çalıştım ama beceremedim garmin 1410 cihazlarda başarsoft haritayla uyum sorunumu var acaba 2011-7 harita yüklü uzunyolda yol harici her yere yönlendiriyor en hızlı rota seçili sehir merkezlerinden geçiriyor çok saşırıyor yeniden hesaplıyor eger normal çalışıyorsa insanı bildigi yolda kaybeder navigasyon cihazlarının acemisi deyilim almanyada tomtom ve garmin kullandım hiç böyle birşeye raslamadım türkiyede normali buysa verilen paralara yazık
  • garmin 1410 ile rota tekrarlamasında problem yaşayan arkadaşlar için;
    sanırım bu gün cihazın yeni versiyonu 5.70 çıkmış. yüklemeyi yaptık denemek için istanbulda çevre yolu ve sokak aralarında yaklaşık 50km yol yaptım. yazdığım rota üzerinde giderken bilerek bir çok defa rota dışına çıktım başka yollara saptım cihazın tekrar rota hesaplamasında bir problemle karşılaşmadım. 1410 kullanan arkadaşlarda cihazlarını güncelleyip sonucu burada yazarlarsa cihaz hakkında bilgi sahibi olabiliriz. iyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forever eagle

garmin 1410 ile rota tekrarlamasında problem yaşayan arkadaşlar için;
    sanırım bu gün cihazın yeni versiyonu 5.70 çıkmış. yüklemeyi yaptık denemek için istanbulda çevre yolu ve sokak aralarında yaklaşık 50km yol yaptım. yazdığım rota üzerinde giderken bilerek bir çok defa rota dışına çıktım başka yollara saptım cihazın tekrar rota hesaplamasında bir problemle karşılaşmadım. 1410 kullanan arkadaşlarda cihazlarını güncelleyip sonucu burada yazarlarsa cihaz hakkında bilgi sahibi olabiliriz. iyi akşamlar.

Bilgilendirme için teşekkürler, deneyelim...
  • 1410 cihaz için baytekin firmasını arayıp şikayetlerimi dile getirdim gönderin kontrol edelim dediler firmaya göndermek üzere elektroword'e verdim 1 sayfada şikayet mektubu yazdım bakalın ne diyecekler
  • Garmin v5.7 Güncellemesini ben de aldım bugün. Açıkçası deneme imkanım olmadı, hava da çok kötüydü... Yarın kısmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garmin&İriver

Merhabalar;
    Baytekin Teknik Cihazlar Ltd. Şti. olarak Garmin Marka Araç Navigasyon Cihazlarının Türkiye Temsilcisiyiz.
    Garmin Araç Navigasyonları Hakkında Sorularınızı Yanıtlamak İçin Buradayız.

İlginize Şimdiden Teşekkür Ederiz.

Saygılarımızla

Peki o zaman sormak isterim sizlere.
    güncelleme için girilen sistemde, ürü seri numarasını girdikten sonra hiç bir şey gelmemesi üzerine altta yer alan mail adresine durumu bildirmeme ragmen.
    neden maillerinize bakmıyorsunuz?
    cevaplandırıranız teşekkur ederim iyi çalışmalar.
  • quote:

Garmin v5.7 Güncellemesini ben de aldım bugün. Açıkçası deneme imkanım olmadı, hava da çok kötüydü... Yarın kısmet

kullandıktan sonraki yorumlarınızı bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: forever eagle

quote:

Garmin v5.7 Güncellemesini ben de aldım bugün. Açıkçası deneme imkanım olmadı, hava da çok kötüydü... Yarın kısmet

kullandıktan sonraki yorumlarınızı bekliyoruz

Aynen devam ediyor. Çizdiğim Rota'nın dışında, yan yolda gitmeye devam ediyor kursör. Sokağın köşesini dönüp anayola çıkıyorum, daha beni önceki sokakta gösteriyor. Kuzeyimi/Güneyimi şaşırdım bu cihaz yüzünden

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan191971

1410 cihaz için baytekin firmasını arayıp şikayetlerimi dile getirdim gönderin kontrol edelim dediler firmaya göndermek üzere elektroword'e verdim 1 sayfada şikayet mektubu yazdım bakalın ne diyecekler

Gelişmelerden bizi de haberdar edin lütfen; zira acaip canım sıkkın. Geçen camdan fırlatıp atacaktım Garmin/Marmin bakmadan
  • 2 hafta önce garmin nuvı 1310 aldım bakırkoyden gelirken rota çizgisi sağı komutta solu gösteriyodu ve media mark ta geri götürdüm mümkün değil bi arıza olamaz dedi bende benmi anlamıyorum aaba dedim şüphe ettim kendimden sonra bugun darıcaya gittik rotaoyı kaybetti durmadan yeni rota hesapladı yolun yarısına kadar tekrar hesaplanıyor sesinden başka bişi duymadık komut başka rota yönü başka gösteriyor ayrıca şehirler arası yolda yeni rota bulması 15 dakika 15 dakika ben otobanda durup onun rota bulmasınımı bekliycem yada o bulana kadar ben boşuna benzinmi yakıcam bilen varsa yardım etsin ordaki satiş elamanı mümkün değil arıza olamaz diyor ben bunu servise veriyimmi yoksa boşuboşunamı almış oldum
  • Bu kadar çok cihazda bu kadar benzer problem olması, harita hatası düşünmeme neden oluyor ama tabii teknik olarak açıklaması nasıldır bilemem. İçimden gelen 1 ay daha sabredip 2011-Q4 haritada denemeler yapmak.

Yine aynen devam ederse, vay halimize...
  • çok pişmanım keşke almasaydım kendi kendime kaybolmayı tercih ederim insanım 300 lira verip güvenip aldı bi aletin böyle insanı yanlış yola sokması ve o yeniden hesaplanıyor sesi duyması daha sinir bozucu
  • cihazınızın güncelleştirmesi var ise yapıp tekrar deneyin muhtemelen düzelir
  • anlaşılıyorki garmin cihazlarda sorun var ben 1410 cihazı servise göndereli 10 gün oldu ses seda yok yurt dışından geldigim için adres konusunda zorlanıyorum türkiyede navigasyon altyapısı oturmamış tüm cihazlar başarsoft harita kullanıyorlar hepsindede problemler var tomtom atlas harita kullanıyor onunda haritası yetersiz yani uzun lafın kısası tüm işlerimiz gibi olmuş altyapı oluşturulmadan piyasaya sürülen cihazlar madur olan tüketiciler benim gibi hayal kırıklıgına ugrayanlar yada belki bu cihazlar yüzünden kaza yapan insanlar türkiyede herşey çok basitmiş elektronik magzalar bunun asıl suçlusu çok güzel çalışan cihazlarmış gibi yaglayıp ballandırıyorlar dev stantlarda teşhir ediyorlar bir problem oluncada hiç oralı olmuyorlar sanki aldıgımız bu cihazları işbortadan aldık muhatap yok gönder servise bekle muhtemelen servisten gelecek yanıtta şu olur çihaz normal, kullanıcı hatası ,siz becerememişsiniz gibi paranızı boşa harcamayın bu cihazlardanda medet ummayın kagıt harita alın daha fonksiyonel olur hata payı olmaz daha dikkatlı seyir yaparsınız saygılar.

• ha birde garmin firmasını sikayet vara cihazdaki sorunlardan başkalarınında bilgisi olsun diye yazdım ben araştırmadan aldım alacaklara ışık tutsun diye kapı duvar bir cevap yok garmin türkiye uyuyor duyarsız sıradan bir firma olmuş kendisine yönelen şikayetlere cevap verme tenezzülünde bile bulunmuyor birde avrupalıya gavur diyoruz !!!!!!!
  • Garmin cihazimi artik guvenle kullanamiyorum. Uskudar sahildeki (bir senelik) koskoca asfalt yol dahi gorunmuyor. (Bufelere dogru giderken)
    Yeni harita yukluyorsunuz ancak orda da poligonlar, vektorler butun harita uzerinde yayilmis durumda. Sikayetimi ileteli aylar oldu ancak gelin gorunuz ki ne ses var ne seda. Garmin ve Basarsoft ben ve cevremdeki birkac kullanici tanidigim adina soyluyorum, guven ve prestij kaybetmistir. Ha bu orda kimin umrunda bilmiyorum ama hic olmazsa su haritalari cihazlara yukleyip bir tecrubeye ciksinlar. Baslarda duzgun giden birsey daha sonra kotu gidiyorsa bu elimizden geleni yapiyoruz degil, artik gerekeni yapamiyoruz demektir. Bizlerde ona gore durusumuzu degistiririz. Sonra hangi enayiyi bulursaniz satarsiniz.

Edit ve Onemli ekleme :
    Tanidigimin yaptigi gibi sizleride Garmin USA 'e yazmanizi ve Turkiyedeki durumu sikayet etmenizi oneririm.

Sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2Berk -- 29 Kasım 2011; 11:41:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan191971

ha birde garmin firmasını sikayet vara cihazdaki sorunlardan başkalarınında bilgisi olsun diye yazdım ben araştırmadan aldım alacaklara ışık tutsun diye kapı duvar bir cevap yok garmin türkiye uyuyor duyarsız sıradan bir firma olmuş kendisine yönelen şikayetlere cevap verme tenezzülünde bile bulunmuyor birde avrupalıya gavur diyoruz !!!!!!!

çok haklısınız ben media markt tan aldım ve bu bozuk diye geri götürdüğümde küstak bi tavırla karşılastım bu makinada bişi yok dediler ben değişim istediğimi ve sürekli rota kaybedip % 80 de takıldını ve rotayı 15 dakikada hesapladını ve sapaksız dümdüz otobanda tekrar kaybettini söyledim yok bişi dedi nerden anladını sordum baktım dedi kardeşim dıştan bakmayla bu aletin rota hatası oldu anlaşılırmı ded,im böyle acaip bi yüz ifadesiyle bunu değişim yapsak bile buda aynıssı olcak ve ben sizi her hafta burda görmek zorunda kalıcam dedi bende o zaman garmin hep böylemi yapıyo dedim yoo dedi o zaman benmi yalan söylüyorum dedim sustu allah sabır verdi heralde bende çıktım geldim ve ayrıca memnun kalmadığınız bi ürünü 15 gün içinde iade hakkı olursa böyle olur ben ne biliyim adamın biri aldı düşürdü bozdu sonra memnun kalmadım deyip verdi? cihazdan soğudum kullanmıyorum 300 lira boşa gitti hakkımı arıyamıyorum müşteri hakkı diye bişey yok türkiyede bişey daha bazende sağ sol sapağı olmıyan yollarda sağa sola dön diyo yol yok ya ben gece karanlıkta dönmeye kalksam k aza yapsam kim vericek hesabını

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.