Ürün izmirde Kargo tarafımıza aitdir..Ersin -0 530 645 42 00
Yaklaşık 2 ay önce Amerika' dan alınmış olan Garmin Fenix3 (Performance Bundle ile birlikte) saatimi satıyorum.
Saat bir arkadaşım tarafından başka ürünlerle birlikte alındığından faturası mevcut değil fakat Garmin IQ sitesi üzerinden kayıt altına alınmış durumda.
Saatle birlikte, artık işime yaramayacağından sadece bir kez kullandığım siyah kayışı da ücretsiz olarak vereceğim.
Almadan önce ben çok araştırmıştım, meraklısının da saati iyi bileceğini düşünüyorum, dolayısıyla saat özelliklerinden bahsetmiyorum.
Saat Amerika' dan alındığından Türkiye satış fiyatına göre epeyce avantajlı, üzerine bir de kayış farkı eklenecek olursa belirlediğim rakam son derece makul. İki ay süresince günlük kullanım amaçlı takıldı diyebilirim. Sadece 2 kez Performance Bundle nasıl çalışıyor görmek için koşarken takmıştım (verdiği detaylar gerçekten inanılmaz!) Oldukça titiz biri olduğumdan özellikle belirtmek isterim; saatin sağ alt köşesine doğru hafif bir çizik oluştu. Fotoğrafla göstermeye çalıştım fakat ne derece anlaşılır bilemiyorum. Bu konuya kafası takılacaklar için daha detaylı fotoğraflarla da yardımcı olmaya çalışırım. Bunun dışında en ufak bir aşınma, çizik vs... yoktur. Bu saati (özelliklerinin hakkını vererek) kullanacak kişinin kesinlikle son derece memnun kalacağını garanti edebilirim.