Şimdi Ara

garmin nüvi200 için başka harita

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar garmin nüvi 200 cihazım var ve haritasından memnun değilim acaba farklı bir harita kullanabilirmiyim.
    hangi haritayı önerirsiniz.teşekkürler.

• Şuan kulladıgınız haritayi sistem menüsüne girip harita bilgisi bölümünden söyleyebilirmisiniz
  • arkadaslar harıta guncellemek ıcın guzel bir baslık vardı tek tek cracki ile anlatan. linkini biliyorsanız verebilir misiniz?
  • Veremezler, o eskidendi saçma sapan crack vs. paylaşımlar.

www.baytekin.com.tr satın almayı yada güncellemeyihttp://www.garmin.com.tr/ deneyin....
  • Sn. barbarostas,

Ben de Nüvi200 kullanıcısıyım ve harita konusunda başarılı olduğunu düşünüyorum çünkü aynı Başarsoft haritası Google Earth'de kullanılıyor. Ayrıca en fazla sayıda POI yani restoran, eczane, bankamatik, hastane, banka, benzin istasyonu gibi yerlere sahip. Örneğin Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde oturuyorum ve burda 25 adet eczane yeri gösteriyor. Ancak burda 35 adet eczane var. Eksik olan 10 adet eczaneyi de kendim çalışma yapıyorum, yerlerini belirleyip Başarsoft harita firmasına göndereceğim, onlar bir sonraki harita sürümünde bu eczaneleri de eklerler. Sonuç olarak türkiyedeki en iyi GPS haritasını kullanıyorsun, daha iyisi yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: barbarostas

arkadaşlar garmin nüvi 200 cihazım var ve haritasından memnun değilim acaba farklı bir harita kullanabilirmiyim.
    hangi haritayı önerirsiniz.teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.