selam arkadaslar elımde 3 senedır kullandıgım garmın 350 var avrupa haritası uzerinde sd karttanda da turkce harita kulanıyorum ses dosyalarında turkce yok koymaya calısdım fakat rotayı uygularken calısmıyor ayrıca 2009 turkıye harıtasındada i harlerı ve ş harfleri kril harfleri gibi cıkıyor bunları düzeltmek icin önerisi olan varsa benımle paylaşırsa sevinirim
kalın saglıcakla
quote:
Orijinalden alıntı: fozi75
selam arkadaslar elımde 3 senedır kullandıgım garmın 350 var avrupa haritası uzerinde sd karttanda da turkce harita kulanıyorum ses dosyalarında turkce yok koymaya calısdım fakat rotayı uygularken calısmıyor ayrıca 2009 turkıye harıtasındada i harlerı ve ş harfleri kril harfleri gibi cıkıyor bunları düzeltmek icin önerisi olan varsa benımle paylaşırsa sevinirim
diğer sorun ise cihazınıza türkçe harita kullanıyor olmanızdan kaynaklanıyor IKLTL versiyonu yüklerseniz düzelecektir garmin navcity Türkiye haritasının 2 versiyonu var Garmin Türkiye NavCity 2009.2 TKLTLA ---> türkçe Garmin Türkiye NavCity 2009.02 IKLTL ----> ingilizce
cevabınız ıcın cok tesekkurler ses problemını hallettım ancak garmın navcıty 2009 un ıngılızce versıyonunu nereden ındırebılırım tesekkurler saglıcakla kalın