Şimdi Ara

Garmin turkce ses problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar elımde 3 senedır kullandıgım garmın 350 var avrupa haritası uzerinde sd karttanda da turkce harita kulanıyorum ses dosyalarında turkce yok koymaya calısdım fakat rotayı uygularken calısmıyor ayrıca 2009 turkıye harıtasındada i harlerı ve ş harfleri kril harfleri gibi cıkıyor bunları düzeltmek icin önerisi olan varsa benımle paylaşırsa sevinirim

kalın saglıcakla

• quote:

Orijinalden alıntı: fozi75

selam arkadaslar elımde 3 senedır kullandıgım garmın 350 var avrupa haritası uzerinde sd karttanda da turkce harita kulanıyorum ses dosyalarında turkce yok koymaya calısdım fakat rotayı uygularken calısmıyor ayrıca 2009 turkıye harıtasındada i harlerı ve ş harfleri kril harfleri gibi cıkıyor bunları düzeltmek icin önerisi olan varsa benımle paylaşırsa sevinirim

kalın saglıcakla

http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=1901
    bu linkten ses dosyasını indirin, cihazınızı bilgisayara bağlayın , indirdiğiniz dosyayı bilgisayarınızda çalıştırın ses dosyasının kurulumu gerçekleşecektir

diğer sorun ise cihazınıza türkçe harita kullanıyor olmanızdan kaynaklanıyor IKLTL versiyonu yüklerseniz düzelecektir
    garmin navcity Türkiye haritasının 2 versiyonu var
    Garmin Türkiye NavCity 2009.2 TKLTLA ---> türkçe
    Garmin Türkiye NavCity 2009.02 IKLTL ----> ingilizce

• cevabınız ıcın cok tesekkurler ses problemını hallettım ancak garmın navcıty 2009 un ıngılızce versıyonunu nereden ındırebılırım tesekkurler saglıcakla kalın
  • navcıty 2009 un ıngılızce

elınde olan varmı acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Radyo cızırtı sorunu..
    9 yıl önce açıldı
    Unity Ses Oynatma Sorunu.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.