Şimdi Ara

GARMİN VE REZALET NAVİGASYON HARİTASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Buda google ile çizilen rota, yukarıda da Garmin ile çizilen örnekler var. Gerekise bir yerde buluşalım beraber cihaz ayarlarına bakalım. Çözülmeyecek bir sorun yok. Garmin piyasadaki donanım olarak en kaliteli cihazlardan birisidir. Açıkçası yazılımı banada kullanımı zor geliyorsada, Başarsoft harita yine piyasadaki en güçlü veridir. Özel mesajdan da gönderebilirsiniz, mail adresimden de ulaşabilirsiniz webmaster@goksel.com memnuniyetle yardımı olurum tanışmış ta oluruz.

GARMİN VE REZALET NAVİGASYON HARİTASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogoksel -- 20 Mayıs 2013; 9:15:07 >

• eskiden Garmin klasmanının birincisiydi bence.
    ama son zamanlarda yaptıkları ürünleri pek beğenmiyorum, artık garminde bozmuş olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: serden

quote:

Orijinalden alıntı: agtr

quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

Bu sorunlar sanki Basarsoft ve cihaz ayarlariyla (gozardi seceneklerindeki U donusu gibi ayarlar, rota turleri) ilgili...

GARMIN'i marketten aldigi gibi kullanmaya baslayanlar genelde ayni tepkileri veriyorlar.

bana da öyle geldi. yeni kullananlar, her zaman gittikleri güzergahı birebir navi de görmek istiyorlar. oysa, cihazın bir algoritması var. yolun durumu, kavşak sayısı, trafik ışığı sayısı vs bir sürü parametre hesaplanarak kısa-hızlı-eko hesabı yapılıyor.

Uzaktan bilmeden böyle konuşmayın,nerdeyse suçlu ben olacağım merak etmeyin.navigasyondan anlıyorum..Yok cihazın algoritması,yolun durumu,kavşak sayısıymış.Ara sokaklarda,ışık,kavşak yoksa,sağa dön diyeceğine sola dön derse.vb. vb. o zaman ne diyeceksiniz bu işe..Ne algoritmaymış be,sanki uzayı gözetliyoruz,ana caddede bile hata veriyor hatitalar diyorum siz neden bahsediyorsunuz.Arabadaki arkadaşlara yollarda madara olan siz değilsiniz nasıl olsa..

Güya ,garmin aldık diye övünüyoruz,başımıza gelene bak..

Üşenmedim, ilave olarak nokia 5800 de de Garmin'i önceki harita versiyonu ile çalıştırdım. Özellikle Eskişehir içerisinde demiryolu inşaatından kaynaklanan yol değişiklikleri dışında Başarsoft haritalarında hataya rastlamıyorum. Bir kaç tespitimi de Necmettin Bey' göndererek düzelttirdim. Mutlaka sizin cihazı ve haritayı gözden geçirmek isterim. Bu akşam saat 19 ve 20 arasında Atatürk Havuzunda olacağım. mailden telefonunuzu gönderirseniz, hem cihaza göz atarız hem de bir çayımı içersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogoksel

quote:

quote:

quote:

Bu sorunlar sanki Basarsoft ve cihaz ayarlariyla (gozardi seceneklerindeki U donusu gibi ayarlar, rota turleri) ilgili...

GARMIN'i marketten aldigi gibi kullanmaya baslayanlar genelde ayni tepkileri veriyorlar.

bana da öyle geldi. yeni kullananlar, her zaman gittikleri güzergahı birebir navi de görmek istiyorlar. oysa, cihazın bir algoritması var. yolun durumu, kavşak sayısı, trafik ışığı sayısı vs bir sürü parametre hesaplanarak kısa-hızlı-eko hesabı yapılıyor.

Uzaktan bilmeden böyle konuşmayın,nerdeyse suçlu ben olacağım merak etmeyin.navigasyondan anlıyorum..Yok cihazın algoritması,yolun durumu,kavşak sayısıymış.Ara sokaklarda,ışık,kavşak yoksa,sağa dön diyeceğine sola dön derse.vb. vb. o zaman ne diyeceksiniz bu işe..Ne algoritmaymış be,sanki uzayı gözetliyoruz,ana caddede bile hata veriyor hatitalar diyorum siz neden bahsediyorsunuz.Arabadaki arkadaşlara yollarda madara olan siz değilsiniz nasıl olsa..

Üşenmedim, ilave olarak nokia 5800 de de Garmin'i önceki harita versiyonu ile çalıştırdım. Özellikle Eskişehir içerisinde demiryolu inşaatından kaynaklanan yol değişiklikleri dışında Başarsoft haritalarında hataya rastlamıyorum. Bir kaç tespitimi de Necmettin Bey' göndererek düzelttirdim. Mutlaka sizin cihazı ve haritayı gözden geçirmek isterim. Bu akşam saat 19 ve 20 arasında Atatürk Havuzunda olacağım. mailden telefonunuzu gönderirseniz, hem cihaza göz atarız hem de bir çayımı içersiniz.

İlginize çok teşekkür eder,memnuniyetle buluşup görüşürüz.Fakat ben balıkesire göreve gidiyorum biraz sonra ,tahmini 10-15 gün kalacağım dönüşte,telefonlaşıp bi yerlerde buluşalım.

Tekrar teşekkür ederim.

saygılar..

• Dönüşünüzde görüşmek üzere o zaman. Size iyi yolculuklar..
  • Hocam benim makine de garmin nuvi 200 ve harita versiyonu 2012.10 v2 Benim cihaz da şu şekilde rota çıkardı,
    Rota verme de hızlı veya kısa seçince bir değişiklik olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZodiaK123 -- 20 Mayıs 2013; 13:35:07 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ogoksel

quote:

quote:

quote:

İlginize çok teşekkür eder,memnuniyetle buluşup görüşürüz.Fakat ben balıkesire göreve gidiyorum biraz sonra ,tahmini 10-15 gün kalacağım dönüşte,telefonlaşıp bi yerlerde buluşalım.

Tekrar teşekkür ederim.

saygılar..

Alıntıları Göster
    Anlaşılan o ki cihazınızın yazılımında bir problem var hocam. İlk önce cihaz yazılımıyla ilgili güncelleme var mı yok mu onu kontrol edin. "Garmin Web Updater" sanırım bunu yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: akucukpehlivan

Sevgili Serden,

ekteki resimi IGO'dan aldim. bende garmin yok, deneme yapabilmem zor. Ama sizin Garmin'de de ekran goruntusu alabilirsiniz. Bunu bir test edip goruntuyu paylasir misiniz?

aslında bu tür başlıklarda, daha ilk mesajda hatalı rotanın ekran görüntüsün bulunması lazım. sanırım 2-3 kez ekran görüntüsü eklenmesi yönünde talebiniz var. ben de merak ettim doğrusu. bende de 1410 var ve belirtilen 2 nokta arasında, değişik kaçınma ayarları uygulayarak bile, bir sorun göremedim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akucukpehlivan

Sevgili Serden,

ekteki resimi IGO'dan aldim. bende garmin yok, deneme yapabilmem zor. Ama sizin Garmin'de de ekran goruntusu alabilirsiniz. Bunu bir test edip goruntuyu paylasir misiniz?

aslında bu tür başlıklarda, daha ilk mesajda hatalı rotanın ekran görüntüsün bulunması lazım. sanırım 2-3 kez ekran görüntüsü eklenmesi yönünde talebiniz var. ben de merak ettim doğrusu. bende de 1410 var ve belirtilen 2 nokta arasında, değişik kaçınma ayarları uygulayarak bile, bir sorun göremedim

Şu anda görev nedeniyle şehirdışındayım.Onun için buraya mesaj atamıyorum arkadaşım.Komplo teorisi kurmanıza gerek yok,sorun yokken,var gibi yapıp,garmin ve başarsoft markalarını karalama peşinde değilim.Dediğim gibi bazı özel durumlar ve sonrasındada şehirdışı görevinde olduğumdan,navigasyonla ilgilenecek vaktim olmadı o zamandan beri.Son mesajımda yazdığım gibi görev dönüşü ''ogoksel'' rumuzlu arkadaşımla buluşup konuyu görüşeceğiz,daha sonra buraya yazacağım sonucu,yazılımları filan güncelleyip,bir daha deneyeceğim.Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Lütfen bu konuya artık mesaj yazmayınız.

saygılarımla..

• konu gereksiz yere uzamaması için şimdilik kapatıldı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.