Amerikadan getirdiğim Garmin 255w cihazıma türkiye haritası yüklemek istiyorum. Tüm siteleri gezmeme rağmen net bir sonuca ulaşamadım. Şimdi sormak istediklerimi tek tek yazayım.
1- Bu işleme başlamadan önce yedek alın demişler forumlarda. Bu işlemin özel bir yöntemi var mı? Yoksa direkt sürücünün içinde ne varsa bilgisayarıma kopyalamam yeterli mi?
2- Garminin en güncel haritası ne zaman çıktı ve linkini gönderebilir misiniz?
3- Başarsoft haritası yükle diyen arkadaşlar oldu, neden garminin kendi haritası varken başarsoft?
4- İstanbul trafik malum, her tarafta yol çalışmaları, değişen yollar vs. bunlar güncel midir?
5- Bu aletin orjinal veya orjinale yakın araç cam tutacağını nereden bulabilirim? (istanbul avrupa yakası)
Cevaplayan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
harita satın almayı linken yapabilirsiniz.Ayrıca garmin Türkiye de Başarsoft harita kullanır sadece adı Navctiy dir
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
İyi ama bu fiyatlar tam bir soygun. 89dolara bir harita satıyorlar, cihazın kendisi o fiyat zaten. Benim öğrenmek istediğim bu harita yükleme olayının ücretsiz bir yolu yok mudur basarsoft vs. gibi? Şimdi siz yönetici olarak yorum yazdığınız için insanlar cevap vermeye bile korkacaklar :)
Malesef forumda yasal olmayan işlemlerin paylaşımı konuşulması kuallar gereği yasak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme