Şimdi Ara

Garnier 1 deo + 50 spf + 30spf güneş kr. 29.90 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
4
Favori
6.066
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siteden daha önce çok alışveriş yaptım, Antalya merkezli bir firma bana oradan geldi. Güven konusunda sıkıntı yok. Ürünler orijinal.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 tane aldım. 10 günü kurtarsın yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler haber verdiğiniz için. Paylaşılan ürünü almadım ama şampuan, diş fırçası ve güneş koruyucu aldım. Fiyatları diğer yerlere göre uygun.

Güneş koruyucu düşünen benim gibi yanmayı sevmeyenler için aşağıdaki ürünü öneririm. Ayrıca şeffaf olduğu için kremler gibi beyazlık bırakmıyor. İki-üç senedir kullanıyoruz memnunuz.
    www.cosmetica.com.tr
    Garnier Ambre Solaire Clear Protect Şeffaf Vücut Spreyi Gkf50 200 Ml | Cosmetica
    https://www.cosmetica.com.tr/ambre-sol-seffaf-koruma-sprey-spf50-200-ml.html

• site efsanedir. sürekli alışveriş yaparım çevreme de yaptırırım. fiyatları kampanya döneminde oldukça uygun oluyor. kargolaması ise efsanedir. internetten başka siteden kozmetik, şampuan vb. almam
  • Garnier 3ü 1 arada kullanıp faydasını gören oldu mu arkadaşlar?
  • migrosta chicco 150ml sprey 50 spf 20tl şuan bulursanız nu alın
  • Tam tersi. Mantık olarak da tam tersi. Cildin kuruysa yağlı ürün yani krem kullan. Zaten yağlı cildin varsa sivilce vs çıkmasın diye losyon kullan. Yağlı cilt için kremin tutunma özelliğine ihtiyaç yok. Losyon yeterli, Cildinin yağı tutundurma işini halleder.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kargo ücretsiz değil, 6,90 kargo ücreti çıkıyor.
  • gratis onlinedan uzak durun. elinde kalmış malları satıyor. iadeyle ugrasmak istemeyenleri avlıyorlar.
  • simerazzı kullanıcısına yanıt
    Resim yada link var mı hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ispirto kullanıcısına yanıt
    dün ücretsiz idi. Ben aldım son saatlerinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • endero E kullanıcısına yanıt
    Dr. Öğr. Üyesi Seval Karasatı Dermatoloji

Merhabalar, süt, krem ve losyonlar akışkanlık açısından farklı olup sürülebilme özelliklerine bakılarak vücudun farklı bölgelerine rahat uygulanabilmeleri için geliştirilmişlerdir. sütler ve losyonlar gövdede, kremler ise yüzde kullanılırlar, losyonu veya sütü yüzünüze sürdüğünüzde homojen olmayan ve seyreltik bir şekilde sürmüş olursunuz ki bu da tam koruma sağlamaz. fakat bazı özel markalar özellikle yoğun olan kremlerin sivilce yapma yan etkilerinden dolayı yüz için de kullanılabilen küçük losyon formlarını geliştirmişlerdir. özetle güneş sütünü sadece vücudunuza sürmelisiniz. iyi günler dilerim.

Görüldüğü üzere krem losyon ve sütten daha koruyucudur,soru tutundurma değil,yoğunluğu koruma sağlıyor,özellikle yüz gibi ince ve hassas bölgelerde..

• serden kullanıcısına yanıt
    tek bir doktorun bilimsel bir dayanak göstermeden yaptığı bir açıklama. senin benim görüşlerimden bir farkı yok. yıllardır o yüz bölgesi de dahil 50 faktör losyon kullanırım, henüz yanmayı başaramadım. ayrıca öğretim üyesi ise akademik unvanı nerede?.
  • endero E kullanıcısına yanıt
    Google amcadan detayları öğrenebilirsin,Bak şöyle yapalım.Sen losyon kullanmaya devam et,bende krem.konu kapanmıştır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serden

Dr. Öğr. Üyesi Seval Karasatı Dermatoloji

Merhabalar, süt, krem ve losyonlar akışkanlık açısından farklı olup sürülebilme özelliklerine bakılarak vücudun farklı bölgelerine rahat uygulanabilmeleri için geliştirilmişlerdir. sütler ve losyonlar gövdede, kremler ise yüzde kullanılırlar, losyonu veya sütü yüzünüze sürdüğünüzde homojen olmayan ve seyreltik bir şekilde sürmüş olursunuz ki bu da tam koruma sağlamaz. fakat bazı özel markalar özellikle yoğun olan kremlerin sivilce yapma yan etkilerinden dolayı yüz için de kullanılabilen küçük losyon formlarını geliştirmişlerdir. özetle güneş sütünü sadece vücudunuza sürmelisiniz. iyi günler dilerim.

Görüldüğü üzere krem losyon ve sütten daha koruyucudur,soru tutundurma değil,yoğunluğu koruma sağlıyor,özellikle yüz gibi ince ve hassas bölgelerde..
    yüz dediğin ufak bir yer, ve insan genelde vücuduna sürerer bu şeyi. yani vücuda süt sürmenin bi tersliği yok, dolayısıyla ürünler koruyucu değil sadece süt vs diye uyarı yapmaya da gerek yok gibi. homojen yayarsan sütün de zararı olmadığı anlamı çıkardım ben :)

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Süt zararlı denilmiyor,koruyuculuğu krem gibi değil denmek istiyor,süt veya losyonu vücut için kullanabilirsin,ama güneşde saatlerde kalacaksa en geç saatte bir yenilemek gerekir vücutta.Krem yoğun olduğundan koruyucu bir tabaka oluşturur,emilimi geç olduğundan..
  • Sanki elle yapıştırmışlar ,iade edeceğim
    Garnier 1 deo + 50 spf + 30spf güneş kr. 29.90
    Garnier 1 deo + 50 spf + 30spf güneş kr. 29.90

• ben açtım o kagıtların altında ingilizce olacak sekilde garnier yazıyor ürün orijinal
  • quote:

Orijinalden alıntı: cisem.karatas

ben açtım o kagıtların altında ingilizce olacak sekilde garnier yazıyor ürün orijinal
    Teşekkür ederim hocam,çok acemice yapıştırılmış uhu bile duruyor üstünde,siz sölemeseniz açmadan göndercemtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

Teşekkür ederim hocam,çok acemice yapıştırılmış uhu bile duruyor üstünde,siz sölemeseniz açmadan göndercemtim.

Alıntıları Göster
    Alışın şuna artık... İthal ürün, zorunlulukktan dolayı türkçe etiket yapıştırılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.