liveans bence ortak arıcaına EMÜÜ'yü geri getirmeye çalış artık forumda iyi deniLebiLicek kişiLer yok derecede azaLdı
quote:Orjinalden alıntı: ChaKaL_ liveans bence ortak arıcaına EMÜÜ'yü geri getirmeye çalış artık forumda iyi deniLebiLicek kişiLer yok derecede azaLdı +1 ortak arıyom bende gel ortak olaçım benım puan 12.000
quote:Orjinalden alıntı: liveans grk sizin char 1.800 lük gözüküyo a ben sen total exp ten bahsediyon sanıyodum puan mı o zmn ortak olmıyacak mıyız ???
quote:Orjinalden alıntı: foreverkobe easy_26 ile ortak olamnı tavsiye etmem... ya saten o battlestar ın 5 me xplik charını çaldı diye biliyorum
istersen benle ol ama bende şifre çalma vb. şeyler yoktur nick:dikkat ali var takımıma bak kabulse ortak oluruz
olucakmısın olmanı çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook isterim
quote:Orjinalden alıntı: liveans jed kardeş poke nickin ne bu arada poke abi senin dh charı çalıntı olması lazım nick im ash bugra