Şimdi Ara

Gary Rodrigues Büyük İhtimal ÇÖP (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
9.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gurkan19 kullanıcısına yanıt
    Çok fena patladın çooooook.
  • Her hafta gol asist işte Terim farkı adam oyuncu kazanmasını biliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Kendine tecavüz et.

Bu mesaji sikayet ettim.

Durduk yere ceza alacaksin.

Sahse hakaret kufur olmadigi surece istediginiz yorumu yazabilirsiniz ama seni gibi acizler konuya kusmasin bir zahmet.

Alintilayimda "aciz" mesajın silinmesin. Ayrıca ben sana hakaret veya küfür etmedim ben ceza alırsam senin de alman lazim

Aciz hakaret degil et sikayet farketmez.

Senin gibi gucu anca klavyede laf sokmaya yetenlerin kelime anlami bir nevi

Ayrica mesaj silme huyum yok silsem bu konuyu coktan silerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 4 Mart 2018; 21:9:59 >

• Dün bu seneki en felaket maçı olabilir.

• gurkan19 kullanıcısına yanıt
    Sen futboldan anlamıyorsun kesinlikle.Youtube videolarına bakıp hiç kimseye iyi veya kötü denmez tabii ki de.Ama bu hayatta anladığım tek şeyin futbol olduğunu düşünen biri olarak bizzat rodrigues videolarına bakıp bu adam çok iyi topçu çok iş yapar dediğimi net hatırlıyorum.Zaten futboldan biraz anlayan adam iyi topçuyu hemen yakalıyor.Bunun gol atması,koşması gibi özellikler ile alakası yok his meselesi biraz da.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Etkili oyuncu fakat hicbir zaman ust duzey oyuncu olamaz.
    Anadolu takimlarinda bir suru oyuncu var boyle yetenekli ama esigi gecemedikleri icin ust duzey olamayiyorlar.
    Rodrugesde bunlardan biri yetenekli ve etkili fakat dogru karar vermedigi icin ust duzey topcu olamiyor olamaz da gozukuyor
  • Anadolu takımlarında bir sürü böyle oyuncu varmış. hay sizin futbol bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

Anadolu takımlarında bir sürü böyle oyuncu varmış. hay sizin futbol bilginize

Adam da nasıl bir derin yara bıraktıysam foruma her girdiğinde aynı mesajı yazıp YÖK oluyor.

Tolga ciğerci Melo ile kıyaslayana bak hele, Eren ile Burak Yılmaz aynı tip diyene bak.

Nasıl bir yara açtım acaba sen de adamın psikolojisini bozmuşum ç

Tolga ciğerci konum ile maicon konumun da takipçisiydin hayırdır onlara da yazardın yazık la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 23 Mayıs 2018; 8:58:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Adam da nasıl bir derin yara bıraktıysam foruma her girdiğinde aynı mesajı yazıp YÖK oluyor.

Tolga ciğerci Melo ile kıyaslayana bak hele, Eren ile Burak Yılmaz aynı tip diyene bak.

Nasıl bir yara açtım acaba sen de adamın psikolojisini bozmuşum ç

Tolga ciğerci konum ile maicon konumun da takipçisiydin hayırdır onlara da yazardın yazık la

Alıntıları Göster
    Ama gürkan19 şunu kabul et çoğu konun gibi bu da patladı. Tam ibreti alemlik adamsın

• quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

Ama gürkan19 şunu kabul et çoğu konun gibi bu da patladı. Tam ibreti alemlik adamsın

Alıntıları Göster
    Rodrugesim çok üst düzey oyuncu olduğunu düşünmüyorum

Teklif varsa direk satılsın

Bugün böyle transfer yapılsa yine aynı şeyleri yaZarım. Ya tutarsa transferlerine karşıyım.Konuyu okursan anlarsın.

Ayrıca evet her konum patlıyor he he

Riekerink ile liderken çöp bu adam terim gelsin dediğimde trol diyordunuz

Eren gol atarken bu adam çöp attığı goller yanıltmasın dediğimde trol diyordunuz

Tolga ciğerci balon dediğimde trol diyordunuz

Maicon hantal hayal kırıklığı olcak dediğimde trol diyordunuz

Beğenmiyorum rodrugesi de zorla mı beğenecem?satmazsak da elimizde patlar. Dengesiz istikrarsız bir oyuncu

Beğendiğim az oyuncu var gs da Mariano Linnes Fernando Serdar Aziz Nagatomo bu kadar.beğenmesem de belki maicon da iyi bir takımda sırıtmaz eksiği çok olsa da o eksikleri kapatılırsa önemli yönü ortaya çıkar.

Bunların da çoğu yaşlı

Gomis rodruges fegguli bu adamlar bizi şampiyon yapmış olsa da güvenmiyorum güvenmediğim oyuncuyu da beğenmem

• Adam Gomis'i beğenmiyorum dedi ya

2 hafta penaltı kaçırdı diye adamı yerin dibine soktunuz.
  • İleri gorusun ilk mesajindan belli. Sirf paokta oynuyor diye cop demissin. Ne takimlardan ne topcular cikti onemli olan gormekte. Maiconun hantal, gomisin yasli oldugunu zaten biliyoruz neyin felaket tellalligini yapiyorsun maicon duran top, hamle stoperi. Ha biraz daha gelistirebilir kendini. Bunlari soyleyince kendini iyi goruslu biri falan sanmana gerek yok. Rodrigues konusunda uste cikmaya calisman da sivamak su an.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.