Şimdi Ara

gastronomi bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba ben gastronomi bölümünü okumak istiyorum ama devlet üniversitesine gitmek daha iyi olur diye düşünüyorum özel olarak yeditepe özyeğin ve bilgi'de var ama zaten paralı bölümler burs olanakları hakkında bilgisi olan var mı? devlet üniversitelerinden önerebileceğiniz üniversiteler var mı? akdeniz iyi gibi duruyor ama.. 11. sınıfa gidiyorum şimdiden yapmam gerken şeyler var mı? varsa neler? bu bölümde okuyanlar da her türlü şekilde bilgilendirebilir... çok teşekkürler

• cayosmary kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam bende bu sene mezun oluyorum kıbrıs doğu akdeniz üniversitesine %50 ve ya %100 burslu olarak gireceğim.Şimdiden yapman gereken şey bir kaç yemek öğrenmen olabilir.Al 3 kilo patates hepsini küp küp kes elin alışsın.Bölümde eşit olmayan küpler için bile puan kıracaklar çünkü
  • TurkishZombie T kullanıcısına yanıt
    şimdi gözüm korktu sen öyle diyince yetenek sınavıyla lan özellere nasıl burslu giriliyo peki bilgiye falan
  • izmir ekonomi üni. gastronomi bölümü 3.sınıf öğrencisiyim. burası da bir vakıf üniversitesi ve buraya ek okan, Nişantaşı üni.'de de bu bölümler var. sormak istedikleriniz için pm atabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ Kimya Bölümü
    2 yıl önce açıldı
    kimya bölümü sıralamaları
    2 yıl önce açıldı
    PDR Bölümü Hakkında??
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.