Şimdi Ara

Gaz Soutma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

ses durumu ne duzeyde pekı??
  • ya kardeşim yok yazık bukadar parayı soğutmaya vereceğine falan dermişim
    gerçekten süper arbiter de bu işin uzmanı arbiter sen hangi bölümü bitirdin veya bitiricen ?
  • davulun sesi uzaktan hoş gelir yapmaya başlayınca anlaşılıyor işin nekadar teferruatlı ve zor olduğunu insan
    sessiz ve sesli 2 seçeneği var yüksek oc durumunda fanı maksimuma alınca fan sesi çok artıyor normal kullanımda çok çok iyi.
    performans modunda bazen 10c fark oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbiter -- 15 Temmuz 2006; 13:11:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CvB

ben bööle bişi yapiim şu yaz bitmeden :)

hazır elimin altında CNC warkene

evet CNC ye veriyosun malzemeyi sana bu aleti çıkarıyo zaten komple.. olay CNC de yani

burda yılların tecrübesi konuşuyo bu aletlerden 10 larca imal etmiş bi insan
    o kadar kolay değil ben bizzat yaşadım, arbiter bilir
  • quote:

evet CNC ye veriyosun malzemeyi sana bu aleti çıkarıyo zaten komple.. olay CNC de yan

arbiterin resimdeki wb de -47 yazıyor gercekten mükemmel bir alet

• walla süper bi alet ama pahalı
  • kullandigin malzemeye gore deisir fiyat.asil fiyat kompresor we blogun yapilmasi :)
  • yahu aleti yapmasi kolay ben de zamaninda yaptim gaz soutma blogu oturtamadik bi turlu islemciye.-17 ye indik sadece
  • blok da sorun wardi. zaman we para acisindan da kisitli olunca :) yalan oldu
  • king_arturun da özetlediği gibi başlayınca bu işe anlıyorsun kolaymı zormu.. şema olarka basite gözükebilir fakat tecrübe cok önemli 1 tane yapmakla olucak iş değil ne yazıkkı.. eksiklikleri gec fark ediyosunuz ve tecrubelı bırınden yardım almadan yapmak cok zor gercekten cok fazla hata cıkıyor.. yapıcaksan bile arbiterin telefonunu almadan yapılmaz bence :=))))

• quote:

Orjinalden alıntı: owbilo

quote:

evet CNC ye veriyosun malzemeyi sana bu aleti çıkarıyo zaten komple.. olay CNC de yan

arbiterin resimdeki wb de -47 yazıyor gercekten mükemmel bir alet

ah be bilal o wb deil gozlerin gormuo sanırım git bi gozluk al olm ne bu bole???o bir gaz soğutma (dod) gordugun gibi su yok hazne yok su bloğu yok

• aykun pm
  • güzel bir sistemmiş ne kadara mal oluyor bu bi bilgi versen ve nerde yaptırcaz vs
  • Omega3 canım kardeşim.Arbiter'e başvuracaksın yada oturup kendin yapacaksınAdam çozmüş olayı,aşmış soğutmayı sen hala nerede diyosun yahu.
  • la aykun hayalimde şu anda su sogutmayı satıp water box almak oldugu için wb yazmişim aklımda cıkmıyor bi türli ula harbi önden görünce - 47 derece ve önden wb ye banziyordu harbiden dodmiş alttaki resimlere bakmadım yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owbilo -- 15 Temmuz 2006; 18:54:14 >
  • yauw ii güselde bu seferde -60 derecede işlemci donup calışmamazlık etmesin
  • ben basladim yapmaa :) bakalim neler olcak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.