Ooohhh yazdan önce bu indirim iyi, bu zamanlarda aromatik gazla gececeezzz demek. LPG'de bu kadar indirim yapıldıysa Adana'da 1.21'e falan düşmüştür (Ceyhan Mustafabeyli = LPG Cenneti, Yücelgaz). Eh, artık motoru söndürmeyiz, çalışsın (Tarih: 22 Aralık 1993, Yer: Eğirdir Dağ ve Komando Okulu, Saat: 19:48, Mevcut: 498 P. Atğm. Aday Adayı, Çelenk/Tek Yıldız Garnizon Komutanı konuşma yapıyor, araç: RENAULT 21 CONCORDE, motor söndürülmedi, komutan çok tatlı ve okşayıcı bir konuşma yaptı, bazı kanunlardan falan söz etti, gıdığından yemek yemeyi sevdiğini anladım, ama siyah arabanın motoru çalışıyordu, bir süre sonra komutanın konuşması arka plana, arabanın çalışmasının çıkardığı ses ön plana geldi... Kumandanımın dediklerini unuttum ama arabanın 45 dakika söndürülmeyen motorunun sesini gayet.net hatırlıyorum).
Dostum,hafızadan gelen bilgiler mi yoksa not mu tutulmuştu?
Eğer "hafızam çok kuvvetli "dersen kendime "yuh olsun bana "diyeceğim. Ben,bırak saat ,gün,dakika yazmayı, lise arkadaşlarımın adını bile hatırlayamıyorum. Silmişim hafızadan.O kadar kötü bir durumdayım.
quote:
Orjinalden alıntı: dkerem2
taner abi yenice girişindede burda 1.70 iken 1.47 idi şimdi 1.35 falandır bence en ucuz orası mustafabeyliye gitmene gerek yok
Cano, keyfimden değil, kayınvalide güzergah üzerinde ikamet ediyor. Ben zaten sistemi çözdüm. Buradan yola çıkıyorum, E-5'ten taa Ceyhan çıkışı Mustafabeyli'ne kadar (anasını öptüğüm Mustafabeyli de Ceyhan'dan 30 km sonra, boru değil yani, ama neyse). Orada SUNPET'ten alıyorum, sağda, kredi kartı ile ödeme. Sonra Mustafabeyli çıkışından hemen sonra (!) (dikkat) (uyarı) TEM bağlantı yoluna giriş var, sola dönüyorum ve TEM'e giriyorum, oradan da ver elini Nurdağı. Dönüşte de aynı yoldan geliyorum, yine Mustafabeyli'de dolduruyorum ve eve kadar gidiyorum.
Ama bu defa da bir değişiklik de yapacağım. İncirlik çıkışında da Yücelgaz satan SUNPET var ama biraz daha pahalı. Araçta hiç LPG yoksa 10 TL'lik alırım, Mustafabeyline kadar idare eder. Yukarıdaki uygulamayı yaparım, dönüşte yine aynı şekilde doldururum ama Adana'ya yaklaştığımda İncirlik'teki aynı LPG'ciye girer ve doldururum.
Eeee bu devir tasarruf devri, toplamda 350 km yol yapıyorum, ne kadar çok tasarruf edersem o kadar kâr ederim.
Bir ara lpg ile benzin oranındaki tasarruf yüzde 35 e kadar düşmüştü. Cok iyi oldu yüzde 50 yi bulur umarım.
Bugün akşam itibarı ile Çamlıca PO LPG 1,41/lt
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme