Şimdi Ara

GAZETE DENEMELERİ [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
15
Favori
9.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Up
  • bir şey soracağım kardeşim. ben bu denemeleri düzenli olarak almak istiyorum.
    mesela ilk sorum şu; akşam gazetesinin verdiği
    denemeleri haftada 2 defa veriyorlar öyle mi ?
    eminsin değil mi ? sen aldın yani ? 160 soru ve tıp kı ygs deki gibi ? diğer sorum ise habertürk pazar günü veriyor diye biliyordum denemeleri sen pazartesi yazmışsın ? gün mü değiştirdiler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saladinn S kullanıcısına yanıt
    Evet akşam gazetesi ygs denemesini haftada 2 defa (pazartesi & perşembe) veriyor. Ben sadece bu hafta pazartesi günü aldım, verdiği deneme star veya habertürk'ün verdiği gibi dergi şeklinde değil bulmaca sayfasının arkasında gazete kağıdına baskılı o yüzden perşembe günü verdiğini almak istemedim ama normal 160 sorudan oluşan bir ygs denemesi alınıp çözülebilir. Ayrıca cevap anahtarı bir sonraki gün yine gazetede veriliyor.

Habertürk ise pazar günü Kpss (Önlisans) denemesi veriyor, gazetenin içinde ve ücretsizdir. Ygs denemesini ise pazartesi günü veriyor 1. ygs denemesi hariç 8'e kadar her hafta düzenli olarak aldım. Ayrıca deneme dergi şeklinde ve cevap anahtarını o gün aldığın gazetenin içinde bulabilirsin.

Sormamışsınız ama star gazetesinin verdiği deneme hakkında da bilgi veriyim, denemesi dergi şeklinde ama cevap anahtarı bir sonraki gün gazetede oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prettx

Evet akşam gazetesi ygs denemesini haftada 2 defa (pazartesi & perşembe) veriyor. Ben sadece bu hafta pazartesi günü aldım, verdiği deneme star veya habertürk'ün verdiği gibi dergi şeklinde değil bulmaca sayfasının arkasında gazete kağıdına baskılı o yüzden perşembe günü verdiğini almak istemedim ama normal 160 sorudan oluşan bir ygs denemesi alınıp çözülebilir. Ayrıca cevap anahtarı bir sonraki gün yine gazetede veriliyor.

Habertürk ise pazar günü Kpss (Önlisans) denemesi veriyor, gazetenin içinde ve ücretsizdir. Ygs denemesini ise pazartesi günü veriyor 1. ygs denemesi hariç 8'e kadar her hafta düzenli olarak aldım. Ayrıca deneme dergi şeklinde ve cevap anahtarını o gün aldığın gazetenin içinde bulabilirsin.

Sormamışsınız ama star gazetesinin verdiği deneme hakkında da bilgi veriyim, denemesi dergi şeklinde ama cevap anahtarı bir sonraki gün gazetede oluyor.

anlıyorum, çok teşekkürler. Peki akşam gazetesini alacakmısınız siz daha ? Dergi şeklinde olmaması soğuttu beni açıkcası.

bu tür deneme veren başka gazeteler çıkar mı sizce yakında ?

Pazartesi günleri Habertürk almaya çıktığımda Akşam'ıda alırım en azından farklı soru tipleri görmek için ama Perşembe günü alacağımı sanmıyorum.

Geçen sene Final, Ekol Yayınları, Pi analitik, FEM, Fen bilimleri denemelerini de veren gazeteler vardı şuan az ama sınava yakın artabilir sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prettx -- 27 Aralık 2013; 22:44:49 >
  • anlıyorum çok teşekkürler bilgiler için.

Upupuppupupuppu

Rica ederim işinize yaradıysa
  • Up
  • "1 Ocak 2014 Çarşamba Habertürk Gazetesi (Analitik Geometri-1 Fasikülü) - 3 tl"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prettx

"1 Ocak 2014 Çarşamba Habertürk Gazetesi (Analitik Geometri-1 Fasikülü) - 3 tl"

Hocam bu zaman denemlerini nerden bulacağım ya?

Markette yok.

Migros, Carrefour gibi marketlerde var mıdır? Onlar dergi falan her şeyi getiriyor sonuçta.
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    Zaman gazetesi diğer gazeteler gibi değil kendi kuryeleri anlaşmalı olduğu bayilere veriyorlarmış ama her bayiye ekini vermiyorlar, sanırım sadece bayi gazeteye abone ise ekini alabiliyor o yüzden gazeteyi bulsanız bile ekini bulabilmeniz çok zor. Migros'a Carrefour'a olmayacağını düşünerek hiç bakmadım o yüzden bir fikrim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prettx -- 30 Aralık 2013; 20:55:36 >
  • Yukarı
  • itü yayınları nasıl zorluk bakımından?
  • ya şu itü yayınlarını kimse getirmiyo sormadığım bakkal market kalmadı
  • Yukarı
  • exelans53 kullanıcısına yanıt
    Bugün manşetlere bakarken gördüm Milliyet gazetesi YDS denemesi vermeye başlamış ilk mesaja ekledim
  • Star gazetesinden ugur un denemelerini aldim. Bakalim guzel mi?

• Eyvallah kardeşim çok teşekkür ederim :)
  • İlk mesaja bazı denemelerin cevap anahtarları eklenmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.