Şimdi Ara

Gazi Bilgisayar yazanlar ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lebronz James

Kalınır mı beee keşke geçseydin ben b1 başlayabilsem yarı dönemde bitirmek isterdim
    Hocam yakın arkadaşım vardı hem onu yalnız bırakmamış oldum hem güzel vakit geçirdik. Amaç eğlenmek zaten

Edit: Mesaj geçmişinden gördüm hocam geçen sene grup kurmuştum sizi de eklemişim o grup da yalan oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11_serhat_11 -- 26 Ağustos 2020; 15:22:56 >
  • 11_serhat_11 kullanıcısına yanıt
    Sene başında gruplara katılmıştım hepsinden çıktım ya sadece endüstri grubundayım. 2.dönem de ne güzel gidiyordu tatil oldu hazırlığı tam yaşayamadık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lebronz James kullanıcısına yanıt
    sene içinde yazarım mutlaka teşekkürler
  • Hadi gtu , Ege'de gectide gazide aguyu geçtiyse ben bir şey demiyorum hocam. Yanlış tercihler.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhendis.ce

Hadi gtu , Ege'de gectide gazide aguyu geçtiyse ben bir şey demiyorum hocam. Yanlış tercihler.
    Neden hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lebronz James

Sene başında gruplara katılmıştım hepsinden çıktım ya sadece endüstri grubundayım. 2.dönem de ne güzel gidiyordu tatil oldu hazırlığı tam yaşayamadık
    Cidden öyle olması üzdü. 2.dönem çok güzel gidiyordu taa ki bu virüs çıkana kadar..

Öğretim kadrosu na bakın, ingilizce eğitim, müfredat.. ben geçen sene gazi değil agu olsun diye dua ediyordum😂 ama sırf Ankara'da İzmir'de olduğu için tercih yapıyor insanlar. Bana göre yanlış tabi herkesin istekleri farklı, sosyal hayata çok önem verenlerde var. Tercih meselesi

• quote:

Öğretim kadrosu na bakın, ingilizce eğitim, müfredat.. ben geçen sene gazi değil agu olsun diye dua ediyordum😂 ama sırf Ankara'da İzmir'de olduğu için tercih yapıyor insanlar. Bana göre yanlış tabi herkesin istekleri farklı, sosyal hayata çok önem verenlerde var. Tercih meselesi
    Olsun ben yaptığım tercihten pişman olmadım yine de:) Meslek sahibi olunca belli olacak artık..

Pişman olun diye demiyorum. Hayırlı olsun.

• quote:

Kesinlikle katılıyorum hocam.
    Agunun bu kadar düşmesinin en büyük nedeni Kayseri faktörü.
    Al üniversiteyi Ankara'ya İzmir'e koy yine yükselişe gecer.
    Dediğiniz gibi biraz da insanlar sosyallik istiyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.