Şimdi Ara

Gazi tıp ingilizce (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hazırlık Gölbaşı kampüsünde, ben hazırlığı atladım. Sınav bana pek zor gelmemişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egehan_45 kullanıcısına yanıt

D3 ing'im hocam

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Navierx N kullanıcısına yanıt

Anladım hocam. Ben de 2'ye geçtim türkçedeyim

İşiniz zor hocam. D2 en çok sınıfta kalınan ve bilgi yoğunluğu olan sene. Nöroya iyi çalışın mutlaka

• Navierx N kullanıcısına yanıt

Evet hocam 2. sınıf nöroyla başlıyor en zoru da o derlerdi üst dönemler. Umarım herkes için güzel geçer bu sene. Tavsiyeniz için de çok teşekkür ederim  

bu sene neler gördünüz hocam

Hocam toplamda 5 komite vardı. İlk komitede tıbbi biyoloji, biyokimya, halk sağlığı, biyofizik gibi dersler vardı. İkinci komitede de tıbbi biyoloji, tıbbi biyokimya, halk sağlığı, biyoistatistik, biyofizik ve bunlarla beraber tıp tarihi, tıbbi genetik gibi dersler gördük. Üçüncü komite başlıca mikrobiyoloji komitesiydi bununla beraber biraz daha biyokimya gördük ve immünoloji ile histolojiye başladık. Dördüncü komite anatomi komitelerinin ilkiydi anatomi adına kemik ile eklemleri gördük histoloji vardı biyofizik ile fizyoloji de vardı birazcık da. Beşinci komite de anatomi komitesiydi bu sefer anatomide kasları gördük büyük oranda ekstremitelere ait kaslardı bunlar. Bu komitede damar ve sinirleri biz de işledik yine uzuvlara ait olanları gördük biraz. Yine histoloji fizyoloji ve biyokimya derslerimiz de vardı bu komitede. Aklıma gelenleri yazdım ama siteden ders programlarına göz gezdirirseniz orada daha detaylı görebilirsiniz bu sene neler işlediğimizi

• quote:

Orijinalden alıntı: egehan_45

Hocam toplamda 5 komite vardı. İlk komitede tıbbi biyoloji, biyokimya, halk sağlığı, biyofizik gibi dersler vardı. İkinci komitede de tıbbi biyoloji, tıbbi biyokimya, halk sağlığı, biyoistatistik, biyofizik ve bunlarla beraber tıp tarihi, tıbbi genetik gibi dersler gördük. Üçüncü komite başlıca mikrobiyoloji komitesiydi bununla beraber biraz daha biyokimya gördük ve immünoloji ile histolojiye başladık. Dördüncü komite anatomi komitelerinin ilkiydi anatomi adına kemik ile eklemleri gördük histoloji vardı biyofizik ile fizyoloji de vardı birazcık da. Beşinci komite de anatomi komitesiydi bu sefer anatomide kasları gördük büyük oranda ekstremitelere ait kaslardı bunlar. Bu komitede damar ve sinirleri biz de işledik yine uzuvlara ait olanları gördük biraz. Yine histoloji fizyoloji ve biyokimya derslerimiz de vardı bu komitede. Aklıma gelenleri yazdım ama siteden ders programlarına göz gezdirirseniz orada daha detaylı görebilirsiniz bu sene neler işlediğimizi

anatomiye şubatta başladınız galiba ama baya yoğun ilerlemişsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Evet şubat sonuna doğru başlamıştık yanlış hatırlamıyorsam. Online olması sebebiyle de yine yanlış hatırlamıyorsam mayısın ortalarına doğru tüm dersleri işlemiştik normalde daha geç bitecekti yüz yüze olsaydı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.