Hazırlık Gölbaşı kampüsünde, ben hazırlığı atladım. Sınav bana pek zor gelmemişti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gazi tıp ingilizce (2. sayfa)
-
-
D3 ing'im hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Anladım hocam. Ben de 2'ye geçtim türkçedeyim
-
İşiniz zor hocam. D2 en çok sınıfta kalınan ve bilgi yoğunluğu olan sene. Nöroya iyi çalışın mutlaka
-
Evet hocam 2. sınıf nöroyla başlıyor en zoru da o derlerdi üst dönemler. Umarım herkes için güzel geçer bu sene. Tavsiyeniz için de çok teşekkür ederim
-
bu sene neler gördünüz hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam toplamda 5 komite vardı. İlk komitede tıbbi biyoloji, biyokimya, halk sağlığı, biyofizik gibi dersler vardı. İkinci komitede de tıbbi biyoloji, tıbbi biyokimya, halk sağlığı, biyoistatistik, biyofizik ve bunlarla beraber tıp tarihi, tıbbi genetik gibi dersler gördük. Üçüncü komite başlıca mikrobiyoloji komitesiydi bununla beraber biraz daha biyokimya gördük ve immünoloji ile histolojiye başladık. Dördüncü komite anatomi komitelerinin ilkiydi anatomi adına kemik ile eklemleri gördük histoloji vardı biyofizik ile fizyoloji de vardı birazcık da. Beşinci komite de anatomi komitesiydi bu sefer anatomide kasları gördük büyük oranda ekstremitelere ait kaslardı bunlar. Bu komitede damar ve sinirleri biz de işledik yine uzuvlara ait olanları gördük biraz. Yine histoloji fizyoloji ve biyokimya derslerimiz de vardı bu komitede. Aklıma gelenleri yazdım ama siteden ders programlarına göz gezdirirseniz orada daha detaylı görebilirsiniz bu sene neler işlediğimizi
-
anatomiye şubatta başladınız galiba ama baya yoğun ilerlemişsinizquote:
Orijinalden alıntı: egehan_45Hocam toplamda 5 komite vardı. İlk komitede tıbbi biyoloji, biyokimya, halk sağlığı, biyofizik gibi dersler vardı. İkinci komitede de tıbbi biyoloji, tıbbi biyokimya, halk sağlığı, biyoistatistik, biyofizik ve bunlarla beraber tıp tarihi, tıbbi genetik gibi dersler gördük. Üçüncü komite başlıca mikrobiyoloji komitesiydi bununla beraber biraz daha biyokimya gördük ve immünoloji ile histolojiye başladık. Dördüncü komite anatomi komitelerinin ilkiydi anatomi adına kemik ile eklemleri gördük histoloji vardı biyofizik ile fizyoloji de vardı birazcık da. Beşinci komite de anatomi komitesiydi bu sefer anatomide kasları gördük büyük oranda ekstremitelere ait kaslardı bunlar. Bu komitede damar ve sinirleri biz de işledik yine uzuvlara ait olanları gördük biraz. Yine histoloji fizyoloji ve biyokimya derslerimiz de vardı bu komitede. Aklıma gelenleri yazdım ama siteden ders programlarına göz gezdirirseniz orada daha detaylı görebilirsiniz bu sene neler işlediğimizi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Evet şubat sonuna doğru başlamıştık yanlış hatırlamıyorsam. Online olması sebebiyle de yine yanlış hatırlamıyorsam mayısın ortalarına doğru tüm dersleri işlemiştik normalde daha geç bitecekti yüz yüze olsaydı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X