Şimdi Ara

Gazi Tıp vs GATA Tıp (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam Uludağ ve Eskişehir varken Aybü tercih etmeyin bence özel bir nedeni yoksa.Gülhane ise pek içime sinen bir fakülte değil.Son zamanlarda çok güç kaybettiler.

Uludağ eğitim açısından Eskisehir'den biraz daha iyidir diye tahmin ediyorum.Ama eğitim kalitesi bu ikisi arasında çok tercih sebebi değil bence.

Uludag,Eskişehir'e göre oldukça zor bir fakülte.

Barınma olarak Uludağ,görükle etkisi ile daha iyidir.

Ulaşım olarak Eskişehir çok daha rahattır.Küçük olduğundan.

Bana sorarsanız hem daha kolay olması hem de

Eskişehir gibi kaostan uzak çok daha rahat bir yasam sunan Esogü'yü tercih etmek daha mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sta07 S kullanıcısına yanıt
    Hmm anladım hocam. Ankara'da kalmayı daha çok istediğimden gülhane aybü eskişehir uludağ diye sıralayacaktım. Bir daha değerlendireyim o zaman

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gülhane gaziden iyidir fiziki olarak ve eğitim anlamında.

• mavitip M kullanıcısına yanıt

Anladım hocam.Hakkinizda hayırlısı olsun.İyi bir doktor olursunuz umarim 

• gazi yazdim ben gatayi hic dusunmedim 2 sene sonra askeri tıp akademisine cevrilirse sasirmam

• S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC45EB9BA -- 13 Eylül 2021; 20:24:32 >
  • Fuow kullanıcısına yanıt
    Kardeşim gata kapandı diye bir şey yokki halen msb ve iib bakanlığına bağlı personeller yetişiyor sadece sbü bağlanan bir okul olup okul sivillere açıldı 2 sene sonra gata olur biz mağdur oluruz diye varsayım mı yapılır. 2 seneye ülkecek ne olacağımız belli değil bence hiçbir şey yazmayın !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spyrroo -- 18 Ağustos 2021; 21:28:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Övülme gibi durum yok okul hakkında bilgi az şahsen tercih döneminde okuldan bir haberdim. Burdaki insanlara para veripte alın gülhaneyi poh pohlayın demiyorlar. Bu okulun sıralaması 100 olsa bana ne fayda edecek kendimi geliştiremedikten sonra. Artılarını eksilerini aynı gözle insanlara yardımcı olmak için paylaşıyorum, işin sonunda kendi tartıp kendi gönlünce karar vermeli insan sadece buraya bakılarak tabiki tercih yapılmamalı overrated yakışmadı.

• Hocam hangi konumda olacak derken ne demek istediniz? Bildiğiniz gibi aybü'nün kendi hastanesi yok. Diyelim afiliye hastane olayı yürürlükten kaldırıldı. O zaman ne olacak? Varsayımlarla hareket etmek bence doğru değil.

• Spyrroo kullanıcısına yanıt

kendin soyluyorsun 2 seneye ne olacagi belli degil. sivil tarafi da askeri tarafa donebilir eskiden butun kontenjan askeriydi

• Fuow kullanıcısına yanıt

yarın ülkede genel olarak ne olacağımız belli değil diyorum varsayımlarla olur mu bu iş benim söylediğim bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spyrroo -- 18 Ağustos 2021; 22:3:32 >
  • Spyrroo kullanıcısına yanıt
    Hocam duyduğuma göre gatanın eğitimi gaziye baya fark atmış ama sosyallik konusunda sıkıntılar var dediler. Gatanın sosyalliği ne durumda acaba? Doğal olarak bütün üniversite hayatı çalışarak geçsin istemiyor insan. Her türden öğrenci var mıdır okulda?

• braigon kullanıcısına yanıt
    Gazinin eğitimi hakkında bilgim yok ikisinin kıyasını yapamayacağım lakin bu sene arkadaşım vasıtasıyla mağdur olduklarını biliyorum senenin planlaması açısından. Tabiki her türlü insan bulunuyor okulda, okulun siyasi görüşü size ters gelebilir fakat ülkede öyle ayrım yapmaya kalksak devlet bazında okul bulamayız açıkçası. Ayrıetten tıp fakülteleri normal yerleşkelerin dışında bulunduğundan genelde kampüs dışında kalıyor gülhane de kampüs varlığı belki sosyal açıdan size artı gelebilir.

• GATA askeri ise GATA sivili bilmiom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kebbab -- 19 Ağustos 2021; 14:56:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.