Şimdi Ara

Gazi üniversitesi uçak teknolojisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
17.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eroll886

Son dakika yapılan açıklamayla artık sağlın ocağından alabileceğiniz rapor da geçerli oluyormuş siz gene de gideceğiniz bölümü arayın sorun benim arkadaşım sağlık ocağından aldığı raporla halletmiş.Gene de garanti olsun diyorsanız hastaneye sabah 8 gibi gidin ertesi gün ya da 2 gün sonra raporunuzu alabilirsiniz.
    bende bugun ogrendim ama parayi bosa verdik maalesef uc branstan aldim sadece kbb goz ve noroloji yeterli dediler kizilcahamam devlet hastanesinin yamyam veznedarlarina selam olsun
    tek hekim raporu da gecerli bundan sonra alacak arkadaslar icin soyleyelim gazi duyurularda yaziyor herhangi bir saglik ocagindan alacaginiz tek hekim raporu da gecerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightFlight45 -- 3 Eylül 2020; 18:59:3 >
  • Merhaba bende daha yeni bu bölüme kaydoldum meslegin gercekten iyi bi meslek oldugunu dusunuyorum sizce bundan 2 sene sonra biz mezun olunca tai ye girmemiz zor mu sonuçta eleman acigi olarak bi doyuma ulasicak eger tai giremzssek 2 yillik oldugundan dolayi soruyorum disardan turkish technic gibi firmalara girmemiz zor mu bir de tai de ne kadar para veriyorlar calisma sartlari nasil cevaplarsaniz cok sevinirim
  • Brkmtl41 B kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım da bu bölümde okuyor ,söylediklerine göre işe girmek için ya torpilin olacak ya da yüksek not ortalaması ile mezun olacaksın.
  • Güncellemeyi unutmuşum bölümden mezun olup bir çok arkadaşımız TUSAŞ'da işe başladı. Maalesef ben işe alınmadım ancak yine puanı çok da iyi olmayan ve işe ihtiyacı olan kişiler için halen mantıklı olduğunu düşünüyorum. Boşu boşuna istatistik vb. okumayın burası veyahut buradan iyi meslek okullarını ve mesleki eğitim veren lisans programlarını yazmanızı tavsiye ederim. Puanı iyi olan kişiler için zaten bu başlığın bir önemi yok...

• sirnova S kullanıcısına yanıt
    Selamlar ben gazi uçak da okuyorum acaba bu sene mi mezun oldunuz kaç kişi işe alındı neye göre işe alıyorlar siz neden alınmadınız maaş ne kadar başlangıç cevaplarsan çok sevinirim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orange45

Selamlar ben gazi uçak da okuyorum acaba bu sene mi mezun oldunuz kaç kişi işe alındı neye göre işe alıyorlar siz neden alınmadınız maaş ne kadar başlangıç cevaplarsan çok sevinirim:)

2020'de mezun oldum ortalamam oldukça iyiydi tammen rasgele alıyorlar. İyi İngizlice, torpil ve kız olmak öncelik sebebi bunun haricinde İK alımları yapıyor bulunduğun bölüme bile sormadan rasgele alıp geçiyorlar. Çok iyi ortalamalı pek çok kişinin alınmadığını ve bir çok aylak aylak gezen kişinin alındığını gördüm maalesef... Ancak yine de bir önceki sene alınmayan kişileri de alabiliyorlar.

• Merhaba, tai de işe alınmak için ne yapmamız gerekiyor ve şuan bir işe girebildiniz mi ? Bende tai de teknisyen olmak için gazi üniversitesini seçmek istiyorum
  • 2023 yks açıklandı. puanım iyi gelmediği için tusaş kazan myo düşünüyorum. şehir dışından geliyorum. o yuzden kalacak yer olarak neresi var bilmiyorum. yardımcı olacak varsa sevinirim.

• bu sene benim de puanım iyi gelmedi o yuzden tusaş kazan myo tercih edeceğim burada okuyan biri yardımcı olursa sevinirim. puanım ucak teknolojisine yetmiyor kontrol ve otomasyon teknolojisine yetiyor o yüzden orayı yazacağım. sizce kontrol ve otomasyon teknolojisi ucak teknolojisi kadar iyi mi yani staj için falan tusaş veya anlaşmalı şirketler ucak teknolojisinde yardımcı oldukları kadar bu bölüm öğrencilerine de yardımcı olup burs veriyorlar mı?

• Merhaba, gazi üniversitesi uçak mühendisliği bölümünü tercih etmek istiyorum ama kulak zarı ameliyatı oldum ve gözlük kullanıyorum. Bunlar sağlık raporu almama sorun olur mu? Cuma gunu son tercih günü erken cevaplarsaniz sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.