< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gaziantep=Suriye (2. sayfa)
-
-
22 yıldır bir fiil AKP 'ye oy veren ümmet tayfası şehir için üzülmek içimden gelmiyor.
Adında Gazi almışsın,lutfedilmis ,sen ise Gazi Antep 'i ,Gazi Halep yapmışsın.
Siz daha oy verin AKP 'ye. Eğer 2023'de Kılıçdaroğlu seçilseydi imzalanan protokol gereği 1 yıl içinde Suri'ler peyder pey gönderilecekti. Şu günlerde belki yüz binlerce Suri 'yi kamyon kasalarında idlib 'in aşağısına bırakan videoları keyifle izleyecektik.
Size "asıl olay Kılıçdaroğlu değil. Hesap sorulur o koltuk dar edilir ama Suri 'ler gittikten,tek adam rejimi kaldırılıp ,%5 barajla parlamenter sistem geldikten sonra "dedik kiminiz oy vermeye gitmedi kiminiz sonradan satacak Oğan' a verdi.
Kendi düşen bal gibi de ağlar durumu budur , şımarıklığınızın ceremesini hep birlikte bir dört yıl daha çekeceğiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 20 Haziran 2024; 20:20:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anadolunun kültürel zenginliğinde gaziantep, şanlıurfa ve diyarbakırın çok büyük önemi var. bu üç il dünyada önde gelen gastronomi merkezlerinden. tarihi zenginlikleri saymakla bitmez. on bin yıldan fazla süredir aralıksız bu bölgede yaşam var. bu önemli bölgeler orta doğu kaçkınlarına kapalı olmalı.
antepte 1 milyon suriyeli olduğu söyleniyor. doğruysa yazıklar olsun diyorum. bir şeyin kıymetini kaybettikten sonra anlamayın.
-
Ben sana söylüyim Akp ve zihniyeti ve türevleri sonsuza kadar iktarda kalmak için kendine kitle yaratıyor olan bu.Bu kitle sayesinde hiçbirşekilde bu zihniyet başdan gitmiyecek çok söyledik çok uyardık ama dinlemediler şimdide oturup ağlıyorlar.2028 de herkes inandırmış kendini Akp nin gideceğine çok beklersiniz bu saatten sonra yapacak birşey yok bu halk bunu kendi istedi birşeyi kendine dokunmayınca tepki gôstermeyen onursuz insanlar toplululuğu bu millet seneler önceden belliydi bu günlerin geleceği geç uyanmak birşey fayda etmez bütün aptal toplumlarım sonu hep hüsranla biter.Zannederki hiçbirzaman bana birşey olmaz bundan 3 4 sene önce ben hep 5₺ lıl benzin alıyorum ben Bimden alışveriş yapıyorum beni bağlamıyor dien ahmakların şimdi marketteki makarnaya bile ulaşamadığı günlere geldik hani diyorlardı ya bana birşey olmaz die sıra herkese geldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendi düşen ağlamaz. Üst mesajlarda zaten açıklanmış ne amaçlandığı fakat ısrarla görmek istemeyen insanlara ne anlatacaksın. Bireysel olarak bana dokunmadığı sürece de ilgilendirmiyor beni artık. Çocuklar dışında da kimseye üzülmüyorum.
Sıkıntı yavaş yavaş herkese dokunmaya baslayacak bu iş.Sessiz istila izlemenizi oneririm bizim binada bile 2 hanede Suriyeliler oturuyor normalde yasaklanmalı heryerde oturamamalilar.
Savaşarak aldığımız Gazi ismine yazık. Tüm şehirlerde arap işgali adım adım ilerliyor.
-
Cidden hocam, rahmetli Şahin Bey'in kemikleri sızlıyordur.
-
Şahinbey,Şehitkamil, Karayılan hepsinin kemikleri sızlıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X