Şimdi Ara

Gaziantep Uçak Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bi kere duzgun konus.kimin ne tercih ettigi seni ilgilendirmez.konusmalarina bakilirsa seninde medeniyetin esiginde yasadigin soylenemez.kari kiz,uni hayati ile ilgili bisey sorsaydim bu cevabini duymak isterdim.simdi severek isteyerek geldigim bolumum hakkinda bisey soylemeyeceksen konudan cikabilirsin.
  • Bi ben mi girdim yaauuwwww
  • havalımüh kullanıcısına yanıt
    Galiba öyle 😂 kaç taban sıralaması sen kaçla girdin
  • Kardesim 65 civari bisey.benim siralamamda net olarak 60k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havalımüh -- 3 Eylül 2018; 20:21:12 >
  • sosyalfacia22 S kullanıcısına yanıt
    Bi kere duzgun konus.kimin ne tercih ettigi seni ilgilendirmez.konusmalarina bakilirsa seninde medeniyetin esiginde yasadigin soylenemez.kari kiz,uni hayati ile ilgili bisey sorsaydim bu cevabini duymak isterdim.simdi severek isteyerek geldigim bolumum hakkinda bisey soylemeyeceksen konudan cikabilirsin.
  • havalımüh kullanıcısına yanıt
    Forumun hepsi bu tiplerle dolu takma kafana istediğin bölümse nerde olsa güzel gelir zaten, başarılar
  • Thoneble T kullanıcısına yanıt
    Umrumda bile deil.laf yapip gezen bi şaklaban.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sosyalfacia22

Bu mesaj silindi.
    Entry-nick uyumu
  • 2 ay sonra

Arkadaşlar 1.dönem bitiminde yatay geçiş yapılabiliyor mu ???

• sosyalfacia22 S kullanıcısına yanıt
    Lan at kafasi ne kendi hayal aleminde yasiyon.hem ben o okulu kari kiz icin biraksam seni ne ilgilendiriyo.okulun bulundugu yere laf etmissin.soylesene hangi universitede havacilik bolumu.ana kampusun tam ortasinda.bunu dusunemeyecek kadar yetrsizsin vede kalkmis orda şaklabanlik yapiyosun.merak etme ben o okulu seve seve kazanip seve seve tercih ettim vede seni hicde ilgilendirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havalımüh -- 4 Eylül 2018; 20:0:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: havalımüh

Lan at kafasi ne kendi hayal aleminde yasiyon.hem ben o okulu kari kiz icin biraksam seni ne ilgilendiriyo.okulun bulundugu yere laf etmissin.soylesene hangi universitede havacilik bolumu.ana kampusun tam ortasinda.bunu dusunemeyecek kadar yetrsizsin vede kalkmis orda şaklabanlik yapiyosun.merak etme ben o okulu seve seve kazanip seve seve tercih ettim vede seni hicde ilgilendirmez.
    Takipteyim andaval , yatay geçiş uzmanı olarak tüm sorularını cevaplayacağım
  • Merak etme.senin gibi biriyle işim olmaz benim.boş kafasin boş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.