Şimdi Ara

Gaziantepspor ile ilk sezonde Uefa :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boston United kariyerimin yanında canım sıkıldıkca antep kariyerini oynuyordum.Kesinlikle hile yapmadım şimdiden düşünenlere söyleyelim valla bende bu duruma şaşırmadım desem yalan olur.

Öncelikle transferlerim gelenler gidenler.Ayrıca sezon boyunca bana büyük katkı saglayan asistan manejerim ve koçlar.

34 maç sonucu oluşan tablo.

Play off.

Lig istatistikleri.

Uefa liginde finale giden yol.

Final maçı.

Evet arkadaşlar durum böyle.Şuan sezon yeni bitti isteyen olursa oyunumu upload sitelerinden birine yükleyip paylaşabilirim.

• benim fenerbahce sezonumda ilk sene şampiyon oldu antep :D
  • Bu sezonki yeni transferlerimden bir tanesi Determination'a dikkat

Kadromda revizyona gittim bu sene gelecegin takımını yapmaya başladım bile artık anlık başarıya ihtiyacım yok bütün planlarımı gelecege yönelik yaptım 3-4 sezon sonra meyvesini vermeye başlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowFlea -- 5 Şubat 2012; 12:13:58 >
  • Helal
  • Hocam herşeyi yapmışsın iyi güzel de Elyasayı ucuza satmamış mısın ?
  • Evet ucuza gitti elden cıkarmak istiyordum cunki onun mevkisinde ondan daha iyi 2 futbolcum vardı bende futbol hayatının devam etmesi için bursaya yolladım
  • ben 2.sezondayım İBB ile. Elyasa'yı aldım free olarak. gözlemcilerim 2 yıldızlık deselerde Elyasa için, Kus'un yedeği olarak düşünüyorum hatta yabancı kontenjan durumuna göre ilk 11'de oynatmayı düşünüyorum. özellikleri falan mevkiisine göre gayet iyi çünkü. hata yapmamışımdır alarak inş :)

bu arada Gaziantepspor'a yakışır Uefa ve Lig kupası:) tebrikler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.