Şimdi Ara

Gaziantepten selamlar DH.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ha. ayar olur ya inşallah en kısa zamanda. ilk sene mi?
  • Guzel sehir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ilk sene bu ama yavaş yavaş alışıyoruz şehire çevreye insanlara ve en önemlisi şivelere ( Başta antep olmak üzere diyarbakır,urfa..vs ) :) :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zibbk

raffıım nohut dürüm yollasana bize

edit: aleyküm selam

Nohut dürümün ekmeği Gaziantep'e özgü mü? Merak edip yaptım yakın zamanda, firindan normal lavaş almıştım. Güzeldi beğendim ama "aradığım, bu lezzet değildir ya" diye düşünürdü yine de :)

• normal lavaş değil, tırnaklı pideye yapılıyor. yolun düşerse eğer mutlaka denemelisin
  • bende antepliyim selamlar :D

nizipin nohut dürümü meşhurdur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zibbk

normal lavaş değil, tırnaklı pideye yapılıyor. yolun düşerse eğer mutlaka denemelisin

Aslında daha geçen yaz uğramıştım ama zaman yoktu ki. Kısmet :)

• Aleyküm selam,o tarafları gezme şansım bir olmadı,içimde ukte kaldı bu yaşta.
  • As kardeşim bnde anteplym ama aydinda uni okuyorum özlüyorum memleketimi ora glr glmez nohut durumu yiyecem anca nohut durumuyle doydugumu hisediyorim :D favorim femin oraki recep usta en iyi yapan yer orası :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi kapatıyorum forumu yatın artık.
  • Arkadaşlar yeni gördüm iyi hoşta sürekli bi nohut dürümünden bahsediyniz aam tamam antebimizin nohut dürümü meşhurdur da biraz da lahmacunundan baklavasından balcan kebabından içli köftesinden ekşili ufak köftesinden şüveydizinden künefesinden burmalı kadayıfından (neyse daha fazla uzatmayalım ) bahsedeydiniz ya la.
    Bu arada varmış birkaç kişi forum kullanan hayret bi benim sanıyordum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.