Şimdi Ara

GAZZE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dedebaş

size ne beyler? adam isterse gazze yardım gemisine biner şehit olur,ister geneleve gider milli olur sizi niye bu kadar ilgilendiriyor.. onlar öldü de cebinizden para mı eksildi?

Off bittim yoruma
  • quote:

Orijinalden alıntı: makman

quote:

Orijinalden alıntı: msuf

tartışmak için açmadım bu konuyu ancak bazı insanlar bizim orada ne işimiz var diyip cahillik ediyorlar onlara cevap niteliğinde anlayana

Sööömürrrrrrr, bu milletin duygularını ananın ak sütü gibi.

kimse kimsenin niyetini bilemez ben burada size sıfatlar yüklesem doğru olurmu hiç olmaz çünkü nasıl bir "İNSAN" olduğunuzu bilmiyorum o yüzden sözlerinize dikkat edin aynı mantıkla bende size bu zamana kadar öğretilmiş olan saptırılmış tarih ile burada gelip duyguları sömürüyorsunuz diyebilirim ki bu da çok yanlış olur kimsenin edeb sınırlarını aşmaya hakkı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msuf -- 13 Haziran 2010; 23:21:44 >

• Bu ülke her aman diyene yardıma koşan bir millete sahip
    Daha geçen aylarda şiliye 2 milyon dolar bağışlanmadımı
    Sonuçta orada bir millet var ve bu millet israilden izinsiz çikolata bile alamıyor.
    Dünya üzerinde nerede zulüm varsa kınamak gerekir.
    Bazı arkadaşlar "SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ " ne demek daha onu bile bilmiyorlar.
    Sonuçta o gazzeye giden gemileri T.C göndermedi İHH gönderdi
    yani SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ
    Ama baskında 9 TÜRK VATANDAŞI ÖLDÜ
    Bunla sırf sizin inandığınız dine tarikata bağlı değil diye yok bilmem sakallı diye sizin gözünüzde TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI değil ise hiçbiriniz benim gözümde türkiye cumhuriyeti vatandaşı değil.
  • Fotoğraftaki taş Kilitbahir soğanlıdere şehitliği hatam yoksa, akp hükümeti yeni yaptırdı 1-2 sene öncesinde... Sadece bilgi.
  • Nasıl bir mantık ya o.

Araplar pekala bizi arkadan vurdular. Bunun şusu busu olur mu? Adamlarda b*k gibi para var, kendileri yardım etsinler gazzeye. Arapların eli ayağı yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07ONUR

Nasıl bir mantık ya o.

Araplar pekala bizi arkadan vurdular. Bunun şusu busu olur mu? Adamlarda b*k gibi para var, kendileri yardım etsinler gazzeye. Arapların eli ayağı yok mu?

Arkadaşım oraya devlet yardımı gitmiyor.
    Sivil toplum örgütü yardım götürüyor.
    Devleti ilgilendiren kısım 9 türk'ün ölmesi
    Hem senin mantığınla hareket edersek tarihte savaş yapmış herhangi 2 millet dost olamaz yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::KR@L:::

Bu ülke her aman diyene yardıma koşan bir millete sahip
    Sonuçta orada bir millet var ve bu millet israilden izinsiz çikolata bile alamıyor.
    yani SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ
    Bunla sırf sizin inandığınız dine tarikata bağlı değil diye yok bilmem sakallı diye sizin gözünüzde TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI değil ise hiçbiriniz benim gözümde türkiye cumhuriyeti vatandaşı değil.

-nedeni aşırı derecede duygusallıktan başka bişey değil
    ayrıca türkiye senin dinin tarikatın yüzünden gayet sütliman bir yapıya sahip,bir arkadaş araplar neden yardım etmiyor diyor,arkadaşım araplar her zaman sırttan vuran bir millettir,siz hala arapların bilmem neresini yalamaya devam edin; bu kadar saf olunmaz yahu şuan savaş çıksa bir ülke göster bana bizim yanımızda saf tutacak?sevdiğin araplar mı yanımızda olacak

• http://www.youtube.com/watch?v=99m6_FIH9ZY

...............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 13 Haziran 2010; 23:41:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: berkan04

quote:

yani SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ

-nedeni aşırı derecede duygusallıktan başka bişey değil
    ayrıca türkiye senin dinin tarikatın yüzünden gayet sütliman bir yapıya sahip,bir arkadaş araplar neden yardım etmiyor diyor,arkadaşım araplar her zaman sırttan vuran bir millettir,siz hala arapların bilmem neresini yalamaya devam edin; bu kadar saf olunmaz yahu şuan savaş çıksa bir ülke göster bana bizim yanımızda saf tutacak?sevdiğin araplar mı yanımızda olacak

"TÜRKLER"in baş düşmanlarından birisi olan çine karşı TÜRKLERİ haçlı ordusu korudu değilmi biraz okuyunda burada yazı yazın lütfen

• İşte bu yüzden milliyetçilik, ümmetçilik gibi şeyler sinirimi tepeme çıkarıyor. Bakın, bir kere daha anlatacağım, umarım kalın kafanıza girer. Beni, Arapların bize ne yaptığı, onlara ne yaptığımız veya ortak tarihimiz ilgilendirmiyor. Orada, ırkı ve dini fark etmezsizin, MASUM İNSANLAR ölüyor ve beni sinirlendiren şey bu. Her ne kadar oraya giden insanlarla aynı görüşü paylaşmasam da aşırı tepki veren İsrail'i azıcık vicdanı olan birisinin savunması mümkün değil.

Umarım anlamışsınızdır.
  • Türk arapsız, arap Türk'süz, ton balığı makarnasız, sucuk yumurtasız, Beşiktaş Yıldırım Demirörensiz yapamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnimalCollective

İşte bu yüzden milliyetçilik, ümmetçilik gibi şeyler sinirimi tepeme çıkarıyor. Bakın, bir kere daha anlatacağım, umarım kalın kafanıza girer. Beni, Arapların bize ne yaptığı, onlara ne yaptığımız veya ortak tarihimiz ilgilendirmiyor. Orada, ırkı ve dini fark etmezsizin, MASUM İNSANLAR ölüyor ve beni sinirlendiren şey bu. Her ne kadar oraya giden insanlarla aynı görüşü paylaşmasam da aşırı tepki veren İsrail'i azıcık vicdanı olan birisinin savunması mümkün değil.

Umarım anlamışsınızdır.

bu şekilde insanları atfetmek tamamen yanlış insanlarla polemiğe girerken hakaret etmek ancak başkalarının gözünden hakaret edenin değerini düşürür bu bağlamda hakaret etmek yanlış olur her zaman fikirlerin ne olursa olsun yumuşak dille dile getirmek en doğrusu olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: msuf

quote:

Orijinalden alıntı: AnimalCollective

İşte bu yüzden milliyetçilik, ümmetçilik gibi şeyler sinirimi tepeme çıkarıyor. Bakın, bir kere daha anlatacağım, umarım kalın kafanıza girer. Beni, Arapların bize ne yaptığı, onlara ne yaptığımız veya ortak tarihimiz ilgilendirmiyor. Orada, ırkı ve dini fark etmezsizin, MASUM İNSANLAR ölüyor ve beni sinirlendiren şey bu. Her ne kadar oraya giden insanlarla aynı görüşü paylaşmasam da aşırı tepki veren İsrail'i azıcık vicdanı olan birisinin savunması mümkün değil.

Umarım anlamışsınızdır.

bu şekilde insanları atfetmek tamamen yanlış insanlarla polemiğe girerken hakaret etmek ancak başkalarının gözünden hakaret edenin değerini düşürür bu bağlamda hakaret etmek yanlış olur her zaman fikirlerin ne olursa olsun yumuşak dille dile getirmek en doğrusu olur.

Kaç defa kibarca açıkladım. Ama böyle bir yere varamıyoruz demek ki. Sonuçta burası da ufak bir Türkiye modeli, ne kadar cazgır olursan o kadar haklı oluyorsun. Ama söylediğim gibi, bu muameleyi o insanlara reva gören veya bundan kazanç sağlamaya çalışanlar geceleri nasıl bu kadar rahat uyuyabiliyorlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Türk arapsız, arap Türk'süz, ton balığı makarnasız, sucuk yumurtasız, Beşiktaş Yıldırım Demirörensiz yapamaz.

.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 07ONUR

Nasıl bir mantık ya o.

Arkadaşım oraya devlet yardımı gitmiyor.
    Sivil toplum örgütü yardım götürüyor.
    Devleti ilgilendiren kısım 9 türk'ün ölmesi
    Hem senin mantığınla hareket edersek tarihte savaş yapmış herhangi 2 millet dost olamaz yani

Şimdi sen bana Gazze'ye yardım götürmek için yola koyulan 400 adamın hükümetin öyle veya böyle onayını almadan gittiğini mi söylüyorsun? İşte buna gülünür.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.