Şimdi Ara

GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GB biraz yükseldi düne göre dün 4.500 5.000 veren yerler 6.000 ile 7.000 arasıı oldu acaba? server bakımda dupe acıgınımı engellediler??? piyasa iyce kariştı :))
    gerci ben cok kardayım 4.500 den 40 gb cektim alcagımı aldım düşük piyasaya göre simdi tezgah iki katı oldu millet uyandı :D

• Evet bu gb piyasasi nasil devam edecek ?
  • Bizlerde bilmiyoruz sizin gibi boşuna konu kirliliği bekleyip görüceğiz.
  • Gold bar dupesi kalktı gb fiyatları artabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeppe

GB biraz yükseldi düne göre dün 4.500 5.000 veren yerler 6.000 ile 7.000 arasıı oldu acaba? server bakımda dupe acıgınımı engellediler??? piyasa iyce kariştı :))
    gerci ben cok kardayım 4.500 den 40 gb cektim alcagımı aldım düşük piyasaya göre simdi tezgah iki katı oldu millet uyandı :D

Umarım o gbler silinmez
  • Ne iş ya herkes depolamış gb leri , bizde kronos da 80 skilini açtırmak için 250 den heroes volör ü tezgaha koyduk hemen çektiler.. allahtan roc ları koymamışım millet pazardan çekmiş hep unige takıları ve itemleri gb bolluğuna neyse bunla atlattık ufak bi zarar oldu
  • Gold bar fiyatlarının artması iyi bir gelişme. Depoladık, kâr yapalım değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kénan -- 17 Mart 2010; 18:14:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Gold bar fiyatlarının artması iyi bir gelişme. Depoladık, kâr yapalım değil mi?

İnşallah ters tepmez.Yoksa bom bom pow ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Validat3

quote:

GB biraz yükseldi düne göre dün 4.500 5.000 veren yerler 6.000 ile 7.000 arasıı oldu acaba? server bakımda dupe acıgınımı engellediler??? piyasa iyce kariştı :))

Umarım o gbler silinmez

item fiyat en düşük halde iken topladım hemen ihtiyaclarımı =) cok hızlı davrandım herkez uyanmadan nakiti tükettim.... şimdi gel gör pazarı aresde iki katı itemler =)

• quote:

o 40 gb den 4 gb kalırsa amma gülerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

alcagımı aldım düşük piyasaya göre simdi tezgah iki katı oldu

o 40 gb den 4 gb kalırsa amma gülerim

al işde okuman yok galiba ii oku bakalım ne yazmısım oraya

lol yaw 2 inci adamsın sende
  • o gb ler silinebilir dikkatli olun bazı charlar banlanıyor
  • 6-7 TL oldu tekrar gbler
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

6-7 TL oldu tekrar gbler

Evet, umarım piyasa eski haline döner.
  • oyunun akısı bu ztn elbet eskı halıne donecek bır kac haftaya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.