Şimdi Ara

Gb SatanVarmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Ben Bursadan Oynuyorum Dıesde Gb alacam Satan Varmı ??

• ben satim ama mersine gelmen lazım
  • mersinde manes veya beramusda stıosan görüşelim...
  • Kardes Ben Bursa Diyorum sen ne diosun Mersin Nerede Bursa nerede
  • bende arıorum bursadan arkadasım 6parmak eger satan bulursana bana ulasırmısın
  • istanbulda satan varmıı _?_?_?_?
  • mersinde gb satılırrrr isteyen mersine gelsin walla
  • Bi dakka bi dakka.........orda durun.............o kadar gb yi kim kaybetti de siz buldunuz?................bunun kesin bir hilesi var...........pathos yeni açıldıgında bile orda gb satışı vardı...........bunu yapan birisinin kafasını gozunu yarıp ......dove dove kulaklarından tavana çiviliyecem, bobreklerini de organ mafyasına vericem bana sırrını soyleyene kadar........

millet.........para için neler yapıyo ....bunlar bedavadan...........maşallah...........izmirden bi bulayım yapanı adres isteyip 30 kişi dovmeye gitmezsem ne olayım........zaten parasızlıktan bıraktım oyunu......bunları gorunce iyice asabım bozuluyo.........
  • yaw her server da satıom eger mersindeyseniz gelin ama acık adres vermiyimde gangstaz beni gelir dover
  • kac gb lazım sen onu sole bide nerde oturuon adres??? benim msn de bi sorun var indirene kadar beklicen
  • xigenonda gb satılır
  • Bu forumda gerçek para ile satışın yasak olduğunu kaç kere söylememiz lazım? Bir daha bu tür taleplerde bulunanlar için cezai işlem uygulanacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.