Şimdi Ara

GBA Flash Card nerden alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba, foruma yeni üye oldum :)
    GBA için Flash bellek arıyorum 512mb tercihimdir, istanbulda nerden alabilirim? Şimdiden ilginize teşekkürler

NOT : Nereye açacağımı bilemedim bu topiği onun için bağışlayın..

• www.kicktrading.ca'dan 256mb'lik kiti en uygun fiyata alabilirsin. Kicktrading Kanadalı bir şirket, bu da güven verdi bana alırken. Kanadalılara her zaman güvenirim :D. EFA kart çoğu incelemede en iyilerden biri seçildi. Ben bikaç ay önce aldım, 2-3 haftada elime ulaştı yanılmıyorsam. çok kullanışlı, çok memnunum. Hem de rengi mor :D Fiyat/performans mükemmel. kaçırma derim. Çok sevimli bir ahşap kutuda geliyor. Daha fazla bilgi istersen pm atabilirsin. ayrıntılı bilgi:http://www.efa.cc (şu an açılmıyor bende nedense ama normalde çok yararlı bi site)

ayrıca;

http://www.emu-zone.net/gba-sp/efa.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvo -- 16 Mayıs 2006; 14:28:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: salvo

www.kicktrading.ca'dan 256mb'lik kiti en uygun fiyata alabilirsin. Kicktrading Kanadalı bir şirket, bu da güven verdi bana alırken. Kanadalılara her zaman güvenirim :D. EFA kart çoğu incelemede en iyilerden biri seçildi. Ben bikaç ay önce aldım, 2-3 haftada elime ulaştı yanılmıyorsam. çok kullanışlı, çok memnunum. Hem de rengi mor :D Fiyat/performans mükemmel. kaçırma derim. Çok sevimli bir ahşap kutuda geliyor. Daha fazla bilgi istersen pm atabilirsin. ayrıntılı bilgi:http://www.efa.cc (şu an açılmıyor bende nedense ama normalde çok yararlı bi site)

ayrıca;

http://www.emu-zone.net/gba-sp/efa.htm
    Çok saol salvo...da ben şimdilik netten almak istemiyorum, hiçtiyse bu yaza kadar :)
    Ama tekrardan saol adresi sakliim ben en kısa zamanda bakarım artık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gotenks

Çok saol salvo...da ben şimdilik netten almak istemiyorum, hiçtiyse bu yaza kadar :)
    Ama tekrardan saol adresi sakliim ben en kısa zamanda bakarım artık :)

Alıntıları Göster
    gittigidiyor dan gulfemin satıyor ara sıra
    eng.supercard.cn da ki supercard sd den satıyor

1gb lik SD karta (50 ytl ye düştü artık) düşün kaç oyun atarsın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: TikaMasala

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: muratremix

gotenks, rica ederim. ben de bayağı araştırdım, yırtındım, zor bi konu farkındayım :) almayı düşündüğünde bir de bana sor belki satarım, çok fazla oynayacak zamanım olmuyor iş yüzünden ama belli olmaz yine de :) kolay gelsin.

gittigidiyorda çok daha pahalıya geliyor yurtdışından almaktan, bir de orda bir kere flash2advance, bikaç kere de dandik bi kart gördüm. EFA ikisinden de daha iyi, o bakımdan öneririm kicktrading'den almayı.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: muratremix

gotenks, rica ederim. ben de bayağı araştırdım, yırtındım, zor bi konu farkındayım :) almayı düşündüğünde bir de bana sor belki satarım, çok fazla oynayacak zamanım olmuyor iş yüzünden ama belli olmaz yine de :) kolay gelsin.

gittigidiyorda çok daha pahalıya geliyor yurtdışından almaktan, bir de orda bir kere flash2advance, bikaç kere de dandik bi kart gördüm. EFA ikisinden de daha iyi, o bakımdan öneririm kicktrading'den almayı.

Alıntıları Göster
    Yok yaa gitti gidiyor dan alma

• quote:

Orijinalden alıntı: Genç Galatasaraylı

Yok yaa gitti gidiyor dan alma

Alıntıları Göster
    bu kart ds de de kullanılıyorsa talibim 70 milyon veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: eti

bu kart ds de de kullanılıyorsa talibim 70 milyon veririm

Alıntıları Göster
    DS'te belki gba oyunları için kullanılıyordur ama 70 milyona belki ahşap kutusunu veririm ben şahsen :D
  • quote:

DS'te belki gba oyunları için kullanılıyordur ama 70 milyona belki ahşap kutusunu veririm ben şahsen :D

Alıntıları Göster
    doğru soledin salvo
  • quote:

Orijinalden alıntı: heybeli

doğru soledin salvo

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benwww.ebay.com sitesinden sd versiyon aldım.28 dolar+shipping=38 dolara patladı.Ayrıca hafızayı sen belirliyosun.YAni içine 512lik sd takarsan hafıza 512 megabayt oluyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: [F][u][r][k][a][n]

Arkadaşlar benwww.ebay.com sitesinden sd versiyon aldım.28 dolar+shipping=38 dolara patladı.Ayrıca hafızayı sen belirliyosun.YAni içine 512lik sd takarsan hafıza 512 megabayt oluyor..

Alıntıları Göster
    furkito eline ulasmasinda bir sorun yasayip yasamadigini da haberdar eder misin ürün ulasınca. Kapına kadar geliyor mu? vs. vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: unearthly

furkito eline ulasmasinda bir sorun yasayip yasamadigini da haberdar eder misin ürün ulasınca. Kapına kadar geliyor mu? vs. vs.

Alıntıları Göster
    Hiç bi sorunla karşılaşmadım......Adamlar kapına kadar getiriyorlar..Hemde o aparat ds lite da hiç çıkıntılık yapmıyo..Ben tavsiye ediyorum.[image]

• quote:

Hiç bi sorunla karşılaşmadım......Adamlar kapına kadar getiriyorlar..Hemde o aparat ds lite da hiç çıkıntılık yapmıyo..Ben tavsiye ediyorum.[image]

Alıntıları Göster
    www.ebay.com sitesine gir-Sağ üst köşeden "nindendo ds" diye arat-Karşına bir sürü sayfa çıkacak-Sol taraftan aksesories var oraya tıkla.Sayfaları gezin...

• quote:

www.ebay.com sitesine gir-Sağ üst köşeden "nindendo ds" diye arat-Karşına bir sürü sayfa çıkacak-Sol taraftan aksesories var oraya tıkla.Sayfaları gezin...

Alıntıları Göster
    ebay'den supercard almanızı tavsiye etmem. supercard'ın taklitlerini satan çok kişi var orda. doğru düzgün bir siteden alın. benim denediklerim: kicktrading ve bamboogaming.
    ama herkes realhotstuff'ın çok iyi olduğunu söylüyor. bence kicktrading de mükemmel ama bir ara Türkiye'ye gönderimi durdurmuşlardı paypal'la olan sorunları nedeniyle. Bamboogaming'inse biraz özensiz davrandığını düşünüyorum, yine de gayet iyi bir fiyata aldım supercard mini SD+superkey combo'sunu.

• quote:

ebay'den supercard almanızı tavsiye etmem. supercard'ın taklitlerini satan çok kişi var orda. doğru düzgün bir siteden alın. benim denediklerim: kicktrading ve bamboogaming.
    ama herkes realhotstuff'ın çok iyi olduğunu söylüyor. bence kicktrading de mükemmel ama bir ara Türkiye'ye gönderimi durdurmuşlardı paypal'la olan sorunları nedeniyle. Bamboogaming'inse biraz özensiz davrandığını düşünüyorum, yine de gayet iyi bir fiyata aldım supercard mini SD+superkey combo'sunu.

Alıntıları Göster
    yerinde olsam internetten almam ama uygun fiyata var ayrıca gittigidiyordan gülfeminden 259 ytl ye alabilirsin ama o fiyata ds satın alırsın
    TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windsurf -- 17 Ağustos 2006; 17:55:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

yerinde olsam internetten almam ama uygun fiyata var ayrıca gittigidiyordan gülfeminden 259 ytl ye alabilirsin ama o fiyata ds satın alırsın
    TIKLA

Alıntıları Göster
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [F][u][r][k][a][n] -- 14 Nisan 2012; 23:55:45 >

• quote:

..

Alıntıları Göster
    Abiciim yuh artık...realhotstuff'a baktım adamlar uçmuş resmen Fiyatlar 80$.....Gİdiyo
  • quote:

Abiciim yuh artık...realhotstuff'a baktım adamlar uçmuş resmen Fiyatlar 80$.....Gİdiyo

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: furkito

Bi uçmuşluk yok o fiyatta, supercard alabileceklerin arasında en hesaplısı.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: furkito

Bi uçmuşluk yok o fiyatta, supercard alabileceklerin arasında en hesaplısı.

Alıntıları Göster
    Ben ebaydan aldım 28 dolara .Vede gayet iyi çalışıyor.Gba oyunlarının takıldığı yere takılıyo.........
  • quote:

Ben ebaydan aldım 28 dolara .Vede gayet iyi çalışıyor.Gba oyunlarının takıldığı yere takılıyo.........

Alıntıları Göster
    salvo arkadaşım hala satıyorsan flash cardı ben alabilirim. msn ve e-mail adresim: diesel_yasin@hotmail.com
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.