Lakin bir anakart bozdum bununla uğraşırken bilmem benim suçum mu. Test ettim malzeme homojen iken elektrik iletmiyor. Büyük ihtimal kartın vakti dolmuştu.
Son olarak babamın oğlu değiller ama bundan daha iyi fiyat/performans macunu bulacağınızı sanmam.
Ben buradan tüplü versiyonunu aldım.
aliexpress.com
US $2.8 30% OFF|1Pcs 30g GD900 Thermal Grease Heatsink GD900 Thermal Paste For Cpu Processors Heatsink Plaster Water Cooling Cooler-in Fans & Cooling from Computer & Office on AliExpress
Super bir macun öneririm ben kullaniyorum gayet başarılı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Yeni sitemimde GD900 kullandım, ekran kartı rx580 8gb 27 derece masaüstü işlerde (internet vs), işlemci ryzen 5 3600 masaüstü işlerde 35-40 derecelerde (tundra lite ek fan soğutucu ile)
quote:
Orijinalden alıntı: hknymz
Yeni sitemimde GD900 kullandım, ekran kartı rx580 8gb 27 derece masaüstü işlerde (internet vs), işlemci ryzen 5 3600 masaüstü işlerde 35-40 derecelerde (tundra lite ek fan soğutucu ile)
memnunmusunuz hocam bende yeni sipariş geçdim 30 gr tüplüsü 15 lira vergi dahil 18 liraya geldi.Burda 3 4 gr bir ton para bayılmaya gerek yok sanırım bu ürün beni ömür boyu götürür gibi :)
Şu an boşta 40-50 arası geziyor işlemci. Yük testi yaparsam uzun dönemde ne durumda gösteririm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme