Şimdi Ara

GDR3 (WP8 Update 3) hemen kurun... Açıklamalar içeride (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
3
Favori
4.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MR. H

Cihazda şuan için bir yavaşlama yok. Yeni gelen eksik sistem özellikleri sadece işe yarıyor o kadar.

Yalnız beni şeytan dürttü cihaza gerçek Developer unlock yaptım şimdi pre. Gdr3 kurucam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayrıca bilginiz var mı bilmiyorum fakat Microsoft un tüm güncellemeleri bu şekilde ilk etapta beta sonrasında tam sürüme geçiş şeklinde yapacağı söyleniyor. Dev. Unlock etmeniz bir nevi 8.1 i erken alma ihtimalinizi arttırıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neredeyse bitti

Verileriniz taşınıyor (Adım 3/6) %42
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

ayrıca bilginiz var mı bilmiyorum fakat Microsoft un tüm güncellemeleri bu şekilde ilk etapta beta sonrasında tam sürüme geçiş şeklinde yapacağı söyleniyor. Dev. Unlock etmeniz bir nevi 8.1 i erken alma ihtimalinizi arttırıyor

Üniversite öğrencisiysen bedava Developer (MSDN) üyeliği açabiliyorsun. Ben MSDN yi sömürdüm ama Office 13 Win 8.1 ne varsa

• quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

Neredeyse bitti

• quote:

Orijinalden alıntı: TsG

quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

Neredeyse bitti

Yüklendi

http://imgur.com/b3nLE5V

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MustafaPasam

Nokia nın yayınladığı gelsin artık.tek beklediğim ekran döndürme

Yeni yılla birlikte yayınlanacak diye bir şey hatırlıyorum. Kurmandan zarar gelmez,

Yanlışın var yeni yıla 8.1 geliyor diye biliyorum

• MustafaPasam kullanıcısına yanıt
    Aralıkta lumia blackin dağıtılması şubat 14 gibi de 8.1 bekleniyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Nokia nın yayınladığı gelsin artık.tek beklediğim ekran döndürme

Yeni yılla birlikte yayınlanacak diye bir şey hatırlıyorum. Kurmandan zarar gelmez,

Yanlışın var yeni yıla 8.1 geliyor diye biliyorum

Umarım yanılırım...

• Merhaba Ben Marketten Preview For Developers Yazılımınını Bulamadım O Yüzden İlk Önce Marketten Lumia System Updater Yazılımını Yükledim O Programı Açınca İlk Başta Söylediğiniz Preview For Developers Yazılımını Seçip Yükledim Sonrasında Gdr 3 ü Yükledim. Teşekkür Ederim Anlatım İçin Fakat Şarj Sıkıntı Sanırım Bu Telde Çünkü Bekleme Modunda İnternet Kapalı Şebeke 2g Vs Ayarlar Yapılı Olduğu Halde 5 Saatte %28-30 Şarj Gidiyor. Ne Olacak Bu Şekil Bilmiyorum :( Not: Teli Kullanırken Şarj Olayı Çok İyi Hemen Düşmüyor Neredeyse Bekleme Moduyla Aynı Gidiyor Tek Sıkıntı Beklemede Şarjın Fazla Tüketilmesi... Yardımcı Olabilecek Birileri Var mı ? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlvidaMe

Merhaba Ben Marketten Preview For Developers Yazılımınını Bulamadım O Yüzden İlk Önce Marketten Lumia System Updater Yazılımını Yükledim O Programı Açınca İlk Başta Söylediğiniz Preview For Developers Yazılımını Seçip Yükledim Sonrasında Gdr 3 ü Yükledim. Teşekkür Ederim Anlatım İçin Fakat Şarj Sıkıntı Sanırım Bu Telde Çünkü Bekleme Modunda İnternet Kapalı Şebeke 2g Vs Ayarlar Yapılı Olduğu Halde 5 Saatte %28-30 Şarj Gidiyor. Ne Olacak Bu Şekil Bilmiyorum :( Not: Teli Kullanırken Şarj Olayı Çok İyi Hemen Düşmüyor Neredeyse Bekleme Moduyla Aynı Gidiyor Tek Sıkıntı Beklemede Şarjın Fazla Tüketilmesi... Yardımcı Olabilecek Birileri Var mı ? Teşekkürler.

hmm, bende böyle bir sorun olmadı, açık kalan uygulamalar olabilir. Ya da Datasense'den bir bakın, belki bazı uygulamalar internete arka planda bağlı kalıyor olabilir. Arka plan uygulamalarının internet erişimini "Ayarlar"dan kapatabilirsiniz.

• Şimdi bu güncellemeyi yaparsak cihaz garanti dışımı kalıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

Şimdi bu güncellemeyi yaparsak cihaz garanti dışımı kalıyor ?

Kalmaz ama adım adım ilerleyin, sorun çıkmasın. en fazla kurulmaz telefona. Ya da kurulum esnasında şarj yoktur ve biter, kapasite yetersiz ise kurulamaz ise telefonunuz susabilir. Bunlar hiç oldu mu, olmadı, görmedim. Ama ihtimal dahilinde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

Şimdi bu güncellemeyi yaparsak cihaz garanti dışımı kalıyor ?

Kalmaz ama adım adım ilerleyin, sorun çıkmasın. en fazla kurulmaz telefona. Ya da kurulum esnasında şarj yoktur ve biter, kapasite yetersiz ise kurulamaz ise telefonunuz susabilir. Bunlar hiç oldu mu, olmadı, görmedim. Ama ihtimal dahilinde.

Teşekkürler yaptım güncellemeyi sayenizde.

• Bir sıkıntısı olan varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

Bir sıkıntısı olan varmı

Genel bir sorun yok, birkaç kişide bazı sorun olmuş okuduğum kadarıyla.

- People Hub / Kişiler uygulaması wifi üzerinden data indirmeye başlamış (Bende olmadı)
    - Bir arkadaş da 1020 telefonuna GDR3 kurdu, yukarıda mesajı var, bataryasının çabuk bittiğini söylüyor.
  • Kapalı şarj oluyor ama ekran aydınlatma panel ışığı açık kalıyor.
    ufak bir yama gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: mga93

Kapalı şarj oluyor ama ekran aydınlatma panel ışığı açık kalıyor.
    ufak bir yama gerek.

Hangi modelde? Lumia 920'de böyle bir sorun yok.
  • quote:

quote:

Bir sıkıntısı olan varmı

- People Hub / Kişiler uygulaması wifi üzerinden data indirmeye başlamış (Bende olmadı)
    - Bir arkadaş da 1020 telefonuna GDR3 kurdu, yukarıda mesajı var, bataryasının çabuk bittiğini söylüyor.

Performans artışı oldumu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bir sıkıntısı olan varmı

Performans artışı oldumu

Performansını zorlayacak birşey yapmadığım için farkedemedim, oyunlar performans için kriter olabilir. Ama benim oynadığım oyunlarda bir fark göremedim.
    .
    Ama rotation lock, multitask ekranında uygulama kapatabilmek gibi işlevsel özellikleri hoşuma gitti. bir de yeni farkettiğim bir özellik var, önceden yazdığınız bir metni düzeltmek için üzerine basılı tutunca incecik bir imleç ikonu belirirdi, onu yanlış yazdığım harfin önüne getirmekte zorluk çekerdim. Şimdi bu imleç büyümüş ve edit edebilmek kolaylaşmış. Bana öyle geldi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.