Şimdi Ara

ge force fx 5200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekran kartının driver cdsini kaybettim...internetten indirdiğim driveri yükledim ama herhalde olmadı çünkü counter oynarken görüntü titriyor...program ekle ve kaldırdan bakıyorum ekran kartının driveri yüklü ama kapladığı yer boş olarak görünüyor...daha öncede böyle olmuştu, indirdiğim dirver uymuştu ve counteri sorunsuz oynuyordum (nereden indirdim bilmiyorum).

Acaba dirverin pc ye uyup uymadığını nerden anlıyoruz...ya da sorun uymluluk sorunundan başka bir şey mi...
    Yardımı dokunan arkadaşlara teşekkür ederim.

• Bendede fx 5200 var.En son driver ıyükledim bi sorun çıkmadı.Senin yüklediğin bu muydu
    http://www.nvidia.com/object/winxp_175.16_whql.html
  • walla ismini bilmiyorum son driver ise verdiğin linkteki ben de indireyim

nasıl indiriliyor bu siteden ?
  • Download Now'a tıklayacaksınız...
    (Yandaki Lisans Sözleşmesine onay vermeyi unutmayın..Kutucuğa tik atın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eMr... -- 3 Temmuz 2008; 20:04:02 >
  • Monitör tazleme hızını 75-85-100hz yapın.
  • monitör tazeleme hızını da ayarladım ama pc hala kasıyor counter strike oynarken

ekranda kimse yokken görüntüde sorun yok ta 3 4 kişi varken çok fena kasıyor bilgisayar. Eskiden böyle değildi.
  • Lan mı oynuyorsunuz internettenmi ? sadece counterdemi yapıyor
  • bi çözüm lazım up up
  • quote:

Orjinalden alıntı: RomanticaL

Lan mı oynuyorsunuz internettenmi ? sadece counterdemi yapıyor

internetten oynuyorum. Sadece counterde değil pes 5 oynarken de kasma oluyor
  • yukarı
  • up
  • down

Sorun nedir kasma mı titreme mi?

Kasıyorsa ayarlardan d3d ve opengl seçeneklerinden birini seçtiğine emin olmalısın.
    Cs Source oynuyorsan kasabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

down

Sorun nedir kasma mı titreme mi?

Kasıyorsa ayarlardan d3d ve opengl seçeneklerinden birini seçtiğine emin olmalısın.
    Cs Source oynuyorsan kasabilir.

titreme yok (bağlantı sorunu değil) kasma oluyor...open gl seçili en baştan beri...source değil 1.6
  • O halde sisteme genel bir temizlik yapıp hava basip format atmanız ve problemin nerede olduğuna bakmanız gerekiyor.
    Sizin durumunuz birden fazla sebeplere dayanıyor. Sisteme zararlı (trojan, virüs vb.) bulaşmış olabilir. Elektirik kesintisi ram, ekran kartı ve anakartı bozmuş olabilir. Sistem tozdan dolayı iyi soğumuyor olabilir. Hardisk ömrünü bitirmiş olabilir. Tavsiyem işini bilen bir servise götürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kryeck -- 6 Temmuz 2008; 21:54:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.