Şimdi Ara

:::ge force go7300 laptop ekran kartıyla pes 6 oynanırmı?::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    core 2 duo 2 ghz
    2 gb ram
    7300 512 mb geforce ekran kartı
    bu ekran kartıyla öncelikli olarak full ayarlarda pes bide carbon oynamak istiyorum ama gidip cd sini almakta istemiyorum çünkü ya çalıştırmazsa korkusu var
    yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toshi -- 24 Mayıs 2007; 14:34:19 >

• çalıştırır arkadaşım...

çok iyi bir şey bekleme ama medium ayarda oynatır...

biz intel in bütünleşik ekran kartlarında bile oynadık pes6 yı laptop da ;)
  • Ben FX 5200 medium ayarlarda (imzamdaki sistemle ile) oynuyorum gerisini sen düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 24 Mayıs 2007; 13:51:46 >
  • full ayarda rahat oynayabilirsin
  • ekran kartın çok kötü gta sa bile oynayamazsın ama düşük ayarlarda oynayabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: toshi

arkdaşlar laptopumun özellikleri
    core 2 duo 2 ghz
    2 gb ram
    7300 512 mb geforce ekran kartı
    bu ekran kartıyla öncelikli olarak full ayarlarda pes bide carbon oynamak istiyorum ama gidip cd sini almakta istemiyorum çünkü ya çalıştırmazsa korkusu var
    yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk

Carbon u full ayarda kesinlikle oynayamazsınız. Oynadığınızdan da bi zevk almazsınız o kartla.
    Ancak pes başka tabi, onu pekçok eski model kart bile oynatır.
  • NFS Carbon GeForce 7400 ile böyle çalışıyor:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=14479469
    GeForce 7300 de çok farklı olmaz sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pesi rahat oynarsın o kartla ama full açmaz haberin ola medium da çalışır, carbonun da nvidia sorunu olduğunu duymuşsundur belki 7900 ler 30 fps ye düşüyodu zamanında ama yeni driverlarla hallettiler galiba tam bilmiyorum ben
  • oynar oynar...
  • core2duo 1.83 ghz
    1 gb ram
    256 mb 7300

bu dizüstüyle 1280*800 de mediumda pes 6 yı rahat oynayabiliyorum, sen high da oynarsın sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eblek -- 25 Mayıs 2007; 15:13:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.