Şimdi Ara

Ge60 ve Y500 birlikte inceleme Ve y500 sorunları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
2.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • konu güncellenmiştir. video sorunlu olduğundan birdaha çekilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1010

konu güncellenmiştir. video sorunlu olduğundan birdaha çekilecek.

ooo hayırlı olsun uzun zaman oldu gorusmeyeli uzun zaman sorunsuz kullanırsın inşallah :)
  • hocam çok talihsizmişsin bende hiç bi sorun yok diyebilirim şuana kadar hoparlörleri denemedim daha ama gene olarak ii klavyeyi ışıksız kullanamıyorum görntüsü çok ii duruyo
  • r4deon kullanıcısına yanıt
    usta 1 ay dolmadı 3 tane problemi çıktı.. değişim/iade için yollayacağım garantiye.

ge60 i5 le stres testi yaptık. y500 i7 olmasına rağmen daha soğuk.
    i7 ge60 ı düşünemiyorum mangaldır o.

ama y500 kasanın dışına veriyor sıcağı rahatsız edecek kadar. ge60 rahatsız etmeyecek kadar veriyor...
  • amönyak A kullanıcısına yanıt
    :) güzel duruyor tabiki.

usta özür dilerim sizden de yaa.. arkadaş ....... yapıyor. ne pc sini getiriyor test yapmaya oyun testi için falan.
    ne videoyu çektiriyor. sürekli alıyor elimden iş yaptırmıyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1010

usta 1 ay dolmadı 3 tane problemi çıktı.. değişim/iade için yollayacağım garantiye.

ge60 i5 le stres testi yaptık. y500 i7 olmasına rağmen daha soğuk.
    i7 ge60 ı düşünemiyorum mangaldır o.

ama y500 kasanın dışına veriyor sıcağı rahatsız edecek kadar. ge60 rahatsız etmeyecek kadar veriyor...

öyle hocam :) şansızlık
  • r4deon kullanıcısına yanıt
    servise yolluyorum bugün. ge60 almayı düşünüyordum iade kararı çıkarsa. 98-99 dereceyi görüyormuş 3.nesiller vazgeçtim :D
  • ne yapcan peki y500ü iade mi etçen
    3.nesil ge60 dan vazgeçtim çok ısınıyor ve çok ses yapıyor y500 e göre.
    değişim isteyeceğim.. eğer şikayet ettiğim sorunları servis de doğrularsa tamirat istemiyorum daha 30 gün dolmadı diyebiliyorum. o zaman sive sive değişim kararı çıkıor. aynı ürünü alacağım yine.

gece yolcuları neden

LMFAO Ft. Lauren Bennett & GoonRock - Party Rock Anthem

Aşk Nereden Nereye (Gripin)

Rihanna - Diamonds

Lil Wayne - Mirror ft. Bruno Mars

Yal-n - Keyfi Yolunda, A-k- Sonunda

Christina Perri - A Thousand Years (Official Music Video)

Kendime Yalan Söyledim (Seksendört)

bu şarkıların başındaki melodi kısmında. şöz girmeden önce sol hoparlör cazzzır cazır anırıyor
    siz de bi deneyin değiştirin olmazsa.

bi de klavyenin o harfine kulağınızı yaklaştırırmısınız cıtır cıtır elktrik sesi geliyor mu

hdd niz tıkırdıyor mu arada sırada.

• Bakarım açtığımda pcyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    çok teşekkürler bekliyorum. anakarttan ses gelmesi sizde de varsa yollamayabilirim yarın.
  • evet baktım şimdi tıkırtı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amönyak -- 20 Ağustos 2013; 21:13:46 >
    teşekkürler yolladım ben değişim istiyorum diye.
  • merhaba öncelikle bende şu anda laptop almayı düşünüyorum ve vatan'a bakınca sizin gibi y500 ve ge60 arasında kaldım. y500'e daha sıcak bakıyorum sli teknolojisinden dolayı grafikte ge60ı geçiyor fakat ge60'ın da wifi killer özelliği var buda oyunlarda ping'i düşürüyor ben bu laptopları online oyun(dota2 bf3 guildwars2) ve mimarlıkta lazım olacak 3b modelleme, render işlemleri için kullanıcam bana ne önerirsiniz ve araştırmaya bugün başladım görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim :) @oguzhan1010
  • Hocam bende 650slili var ve online oyunlarda sorun çıkmadı

hocam şimdi vatana baktım dh forumda bi araştırdım vatanda satılan şu an kronik arızalı olan 2012 model satılıyor 2538TL ye 2012 kronik arızalarının giderildiği 2013 modeli nerden temin edebilirim saolasın @amönyak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redheadbeach -- 22 Ağustos 2013; 22:17:51 >
  • Ne demek hocam goldun internet sitesinde satılıyor ve mağazalarda hemde 750m sli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amönyak -- 22 Ağustos 2013; 22:28:30 >
    hocam bulamadım valla ya tek bitane var dediğiniz omu 650m ama budahttp://www.gold.com.tr/lenovo-y500-59377182-notebook_u# olmadı bi link atarmısın @amönyak
  • Hocam o zaten yanlış yazılmış telefondan sorabilirsin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.