Şimdi Ara

GearBest Alışveriş Fırsatları-Kampanyalar-Kuponlar (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
72
Favori
60.011
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyle yaptım da paypal avantajı ne peki ?

Direkt sanal kartla alışveriş yapsam ilerde ne problem yaşarım ?
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    Anlaşmazlıklarda yardımcı oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, gearbest'te kargo takibi yapamıyormuyuz ? Takipli kargo yok sanırım bu sitede ?
  • Reobig kullanıcısına yanıt
    30 dolar altı ürünlerde takipli kargoyu ek olarak alıyorsunuz. Takip kodunu siparişinizin üstüne tıkladığınızda görebilirsiniz.
  • Aliexspress 60 gun vs sure veriyor falan da gearbestte durum nasil ? Banggood ve gearbesttende bisiler almak istiyorum hem karsilastirma yaparak ama Gearbest falan direk parayi alıyor da oda sure falan veriyoe mu ? Yani urun ulasmazsa yada sorun cikarsa falan nasil oluyor ?

• By..Emre kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir sıkıntı olmaması için GearBest'te paypal kullanılıyor. Bu şekilde önüne geçebilirsiniz. Normal alışverişlerde ürün ulaşmazsa bazen sıkıntıyla karşılaşabiliyorsunuz. Paranızı iade etmek yerine site içi puan vermek gibi vs. tekliflerde bulunabiliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sıkörtıl

Herhangi bir sıkıntı olmaması için GearBest'te paypal kullanılıyor. Bu şekilde önüne geçebilirsiniz. Normal alışverişlerde ürün ulaşmazsa bazen sıkıntıyla karşılaşabiliyorsunuz. Paranızı iade etmek yerine site içi puan vermek gibi vs. tekliflerde bulunabiliyorlar.

Hımm peki ben 2 gun once aliexpress ten urun aldim ilk alisveris oldugu icin guvenilirdi yorumlr falan postada China Post Registered Air mail di . Ama sonra hersey bittikten sonra

YC857421373YW bu kodu verdiler. Hala china air post yaziyor orda ama bu kod orda calismiyor .s nasil takip edicem ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sıkörtıl

GearBest Alışveriş Fırsatları-Kampanyalar-Kuponlar

http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_241273.html
    Huawei Honor Zero Akıllı Saat

Fiyat: $ 89.89
    Kupon: GBZERO
    Kupon Sonrası Fiyat: $74.79

Çok şık; ama pil ömrü çok kısa imiş

• Şunlara toplu sekilde yazalim arkadas 1 hafta olacak hala processing bizim islem. 1 ay oldu kamerami tamir icin gonderdim en ufak geldi gitti yazisi da yazmiyorlar. Illa online chat yakalayacaksin

• Farklı ürünlerde kampanyalar.

http://gearbestturkiye.blogspot.com.tr/2015/10/kacrlmayacak-fiyatlar-frsatlar.html

@SSA
    Eğer 4 gün gidecekse şarjı, saat olarak fena değil bence. Küçücük ekranı olan akıllı bileklikle bile çok sık bildirim alırsam şarj süresi 2-3 haftadan 4-5 güne kadar düşüyordu.

@By..Emre
    Verilen kod doğru ise girdiğinizde çalışması lazım. Hatalı kod verilmiş olabilir veya aldığınız satıcı takipsiz kargo ile göndermiş olabilir. Satıcıya mesaj atın isterseniz.

• Selamlar.
    Xiaomi yi veya xiaomi yi travel edition icin indirim ariyorum her yerde fiyatlar ayni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatsali1

Selamlar.
    Xiaomi yi veya xiaomi yi travel edition icin indirim ariyorum her yerde fiyatlar ayni.

+9999

• gearbest ile ilgili çok fazla kötü yorum okudum siz ne düşünüyorsunuz akıllı saat almak istiyorum ucuz olanlarıdından ne kadar sürede geliyor ortalama ürünü gelmeyen var mı ?
  • attakkann1 kullanıcısına yanıt
    Gearbest ten aldıklarımın hepsi çok geç geldi. En basit şeyi bile haftasına kargoya veriyor. Hele aldığım en son ürünü 36 gün geçmesine rağmen hala kargoya vermediler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28 dolara aldığım pil şarj cihazı takipli olmasına rağmen 60 günde gelmeyince paypala bildirdim paramı iade ettiler fakat gearbest tekrar göndermiş yeni takip numarası verdiler şimdi bu bana bedava mı gelecek
  • Arkadaşlar Gearbestle iki kere münasebetim oldu ilkinde kamera koruyucu aldım 6. gün kargoya verdiler 20 günü geçti hala ortada yok, indirimden 2 tane piston3 kulaklık aldım 10. gün ürünü temin edemeklerini bildirdiler, benim için Gearbest artık bitmiştir, işim olmaz.
  • Bu gearbest ile forumumuzda yasaklı olan e v e r b u y i n g sitesi aynı firma arkadaşlar. isteyen araştırabilir.
  • Arkadaşlar,bence bu kadar gömmeyin Gearbest'i.Her firmada ürün tedarikinde,kargosunda ; hele de takipsiz olursa bazen aksaklıklar yaşanabiliyor.Ben de Banggood firması ile bir çok sorun yaşadım ama hiçbir ortamda bahsetmedim.gearbest ile şu ana kadar bir sorunum olmadı,everbuying ile oldu.İkisi de aynı firma bunu ben de biliyorum.Ama everbuying ile olan sorunumda 16 $ lık ürünüme 10$ para iadesi yaptıkları gibi üstüne 20$ lık puan yüklemesi yaptılar.Sorunsuz alışverişlerime rağmen gearbest'ten de hesabıma 20$ lık puan yüklemesi yapıldı.Bu puanı 70$lık üründe kullansam o ürün 50 $ a gelecek,ben hoş görülü ve sabırlı olursam karşılığını fazlası ile görüyorum.Banggood sorunlarımı çözdüğü ile kalmadı,elime ulaşmayan aynı ürünü 0.99$ a almama rağmen bu sefer takipli gönderdi,takipsiz olan gelirse elinizde kalsın deyip yine üste 10$ puan verdi.
    Hiçbir çin firması ile sadece müşterisi olmamdan başka bir ticari ilişkim yok,forumda bir çok arkadaşın yaptığı gibi bedava ürün getirtip firma ve ürün reklamını da yapmıyorum.Sadece hoşgörü ve sabrın fazlası ile karşılık göreceğini söylüyorum.Sağlıcakla kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 27 Ekim 2015; 16:42:17 >

• Nacizane yurtdışı alışveriş maceralarım..

Gearbest den 40 gün kadar önce sipariş ettiğim balık malzemelerinden bir kısmının yollanamadığı bildirilmişti pay pal hesabıma bu gün iade yapmışlar..Gear Best fiyatları ve registerli yollama seçeneği ile iyi duruyor kötü tarafı müşteri hizmetleri. Yollanan parçalar ise halen yolda Çin den yayan geliyorlar :) Onlarda Kasım 14 Tarihinde kalan elinimizde olmazsa iade yapacaklar..

Lightinthebox sitesi var siteye girince şaşırıyorsunuz Türkçe bozuk olmayan tek site hatta müşteri hizmetleri size Türkçe bile yazıyor New York borsasında hisse senedi var ama birde o görkeme karşılık mantıklı cevaplar verebilseler :) 35 gün oldu sipariş yok tek dedikleri öderiz geri ya ödersin de insan evladına soruyorum yollanmadı mı ? kayıp mı oldu yanıtlamıyorlar..

Deal Extreme sitesinden 2 sorunlu 1 sorunsuz alışveriş yaptım ciddi bir site orası ilk alışveriş tamamen benim risk almamdı Telefon ısmarlamıştım ve gümrüğe takıldı TR gümrüğü geldiği yere İsveçe yolladı İsveçli gümrükçüler ne yaptıysa ürüne yok oldu..Yoksa DX mal kendine döndüğünde mutlaka iade yapıyor.

GeekBuying burdan telefon aldım sorunsuz bir şekilde ulaştı ( Almanya adresine )

Fasttech güzel site 19,10 tarihinde Elektronik sigara siparişi verdim ürünlerin çoğu yola çıktı bile ama esas parça henüz stokta yok bakalım ürün için ( in 5 days ) diyor ne olacak göreceğim :)

Cigbuy burdanda fasttech sitesinden aldığığımın aynısı sipariş ettim 1-2 dün içinde yollanacak dediler yarın 3. gün :)

• VirtualFrog kullanıcısına yanıt
    Cigabuy ile de TinyDeal sitesi aynı sitedir hocam,bilginiz olsun.Cigabuy’in da kargosu pahalıdır.Ben TD den birkaç defa ufak tefek şeyler aldım,takipsiz hepsi elime ulaştı.Sonuçta TD ve CB ciddi siteler,sorun yaşayacağını sanmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.