Bildirim
GearBest Alışveriş Fırsatları-Kampanyalar-Kuponlar (8. sayfa)
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Takip kodsuz 2 tane bisiklet parçası aldım burada 60 lira tutardı yaklasık,20 liraya gelicek.Tabi gelirse Yaklaşık kargosu kaç gün sürüyor? -
Bende hayırlısıyla JJRC H8C aldım. Tahmini kaç günde gelir beyler?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@ksk_kaan @MGdek
Takip kodsuz kargolarda maalesef düzgün bir standart yok. 15 günde de ulaşabiliyor elinizde 65 günde de. Hangi kargo şirketini seçtiniz birde? Buna bağlı olarak biraz daha hızlı olabilir. Takipli kargoda ise son birkaç siparişim NL Post ile 8-12 gün civarında geldi. Türkiye'ye girmesi 4 gün sürerken eve gelmesi 1 haftayı bile bulabiliyor nedense.
Bu arada akıllı saat/bileklikler için kampanya varmış. İlgilenenler için link:
http://www.gearbest.com/promotion-best-selling-smart-bracelet-special-74.html
-
Hocam ben kargo şirketi falan seçmedim nasıl olduğunuda bilemiyorum. Takip kodu var bende ama daha kodla ilgili bi işlem görünmüyor. Gearbestten baksak şirketi falan görürmüyüz?
Takip kodunuzu paylaşır mısınız? -
Tabii hocam
WW1507080629552359
Bu sipariş kodu olması lazım hocam. Track your shipment dedikten sonra çıkan sayfadan kargo takip numarasına bakar mısınız? -
Hocam kusura bakma ilk defa böyle alışveriş yapıyorum. Dediğin yeri bulamadım.
Gearbestte siparisi verdikten sonra unutmak lazim 1 ay. 18 hazirandaki sweden post ile gonderilen 2 siparisimden biri daha isvece bugun ulasmis :) digeri nerede kimbilir. Ramazan ayi sabir ayi, gearbestle sabir testi paha bicilemez.
quote:
Orijinalden alıntı: majestece
Gearbestte siparisi verdikten sonra unutmak lazim 1 ay. 18 hazirandaki sweden post ile gonderilen 2 siparisimden biri daha isvece bugun ulasmis :) digeri nerede kimbilir. Ramazan ayi sabir ayi, gearbestle sabir testi paha bicilemez.
ben banggood kullanıyorum. daha bugun takipsiz ürünüm 20günde geldi. gearbestten led light aldım. sweden post vermişler. china posta verse direk tr ye gelecekken taa isveç e niye gönderiyolar -
Son üç ürünüm NL Post ile 8-10-11 günde geldi benim. -
Yakın zamanda quad veya xiaomilerde iyi indirim olucak mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam maalesef o kadar ayrıntılı bilgi almıyorum. Kampanyaları en erken 2-3 gün öncesinden öğreniyorum ve öğrendiğim gibi burada paylaşıyorum. Olursa ilk buradan paylaşılır merak etmeyin
Bluetooth Araç Kiti
http://www.gearbest.com/car-audio/pp_33654.html
Kupon; BT23 Fiyat: $11.99
Saat indirime girmiş birde.
http://www.gearbest.com/sports-led-watches/pp_19636.html
-
Gearbest ten alışveriş yapmaya çalışıyorum. shipping bölümünde tracking seçiyoruö ama fiyata eklenmiyor. paypal ile ödemeye basıyorum normal ürün fiyatı gösteriyor. 6,27 lik ürün alıcam nasıl seçiliyor burada tracking? -
Available shipping Methods kısmından tercih ettiğiniz postayı seçip yanındaki tracking number kısmının tikini doldurmanız gerekiyor. Hangi kargoyu seçiyorsanız ona göre yan tarafında fiyatı yazar zaten. -
öyle yapıyorum hocam. auto (free) yazan seçiliyken tracking i işaretliyorum 1.99yazıyor yanında. ama fiyata dahil etmiyor. paypala geçip yapyıgımdada sadece ürünlerin 6,27dolar fiyatı görünüyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: majestece
Hollanda postasıyla 10 güne geliyor
Sitede sorun vardır belkide bilemiyorum şuanda. Ben denedim bende çalıştı şimdi. Siz hangi ürün ile deniyorsunuz? -
3 tane xiaomi led deniyorum laptopa takılan ufaklardan. 6,27 yapıyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X