Bildirim
gearbest caki alan var mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bildiğim kadarıyla yasaklı ürün kategorisinde o yüzden paketiniz açılırsa size ulaşmayabilir. -
hocam acilip incelenince gidip aliniyor bir adam almis ama ben gittigimde bana verirler mi yastan dolayi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aliexpressten karambit almıştım gümrüğe girdi açıldı ve kamp ta kullanılabiliriği yüzünden elime ulaştı. -
quote:
Orijinalden alıntı: mkm5838
aliexpressten karambit almıştım gümrüğe girdi açıldı ve kamp ta kullanılabiliriği yüzünden elime ulaştı.
peki dostum gumruge gitmen gerekti mi, bide boyu kac cm bicagin
20 cm hayır zaten gelecekti ama babam yakındı ptt ye oda gitmiş almış söylemişler böyle böyle diye -
alacağın bıçağın da ne tür bir bıçak olduğu önemli -
quote:
Orijinalden alıntı: mkm5838
alacağın bıçağın da ne tür bir bıçak olduğu önemli
caki dostum ganzo g727 kapali hali 11 acik hali 20.5cm
Hocam ciddi misin?Benim de yaklaşık 1 ay önce karambit gümrüğe takıldı ramazan diye gidip alamadım geri gitti ne iade geldi ne de bıçak uğraşıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: spreyboyanıniçindekibilye
Hocam ciddi misin?Benim de yaklaşık 1 ay önce karambit gümrüğe takıldı ramazan diye gidip alamadım geri gitti ne iade geldi ne de bıçak uğraşıyorum.
gearbest iade yapmiyor mu yani
Hayır yapıyor ben aliexpress'ten aldım satıcı parayı iade etti ama normalde olmaması gereken bir pürüz çıktığı için gecikti. -
hocam birazda şansa bağlı. Kiminki hiç gümrüğe girmeden geçiyor kiminki gümrüğe girip geçiyor kiminki de geçmiyor :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X