Oyun kesinlikle güzel. Hele kokpit kamerasının olması ki videoyu izlediyseniz çok geniş bir açısı var çok güzel bir özellik. Rign Roll gelene kadar beni idare edecek tek kamyon oyunudur
bu adam kamyonlara takmış vaziyette emeğimiz bilek zoru Allah ım sen bizi koru
Oyun çok güzel geliyor ona göre GTA daki gibi oyuncak arabaları kullanarak araçları patlatmak çok eğlenceli olacak gibime geliyor
SledgeHammer' ı oynardım. Gayet güzel, zevkli bir oyundur. Tavsiye.
güzele bnzio
Oyun bugün itibariyle çıkmıştır yakında gelmesi gereken yerlere gelir
Oyun çıkmış 900mb boyutu var
Evet Oyun Çıktı! Rusçası 4 küsür Gb iken İngilizcesi nasıl böyle sıkıştırıldı hayret Grafikler günümüze uygun olmasa da (Rusya'da 2007'de çıkmış bir oyun) oldukça eğlenceli bir oyun olmuş
Benzer tarzda bir iki oyun oynamıştım pek sarmamıştı, boş bir zamanda bir şans verebilirim zaten boyutuda azmış.
Ben oyunu indirdim 800 mb felandı yüksek bir sistem istemiyor kamyonetinize tırınızı modifiye edebiliyorsunuz yeni silahlar vs onlar oldukça güzel olmuş boş vaktiniz varsa sisteminizde düşükse zarar gelmez
Biraz SS koyar mısınız?Ayrıca oyunda asıl amaç ne ? Nasıl silahları alabiliyoruz görev ne?
güzel oyuna benziyor... ingilizceyse indirricem?
quote:
Orijinalden alıntı: _Marvel_
Biraz SS koyar mısınız?Ayrıca oyunda asıl amaç ne ? Nasıl silahları alabiliyoruz görev ne?
Hediye olarak geldi oyun, yükledim. Hoşuma gitti güzelmiş
Yalnız City of Sin bölümündeki ilk yarışı geçemedim yardımcı olabilecek var mı ? 5 sn süre sınırı var arabaları patlattıkça süre artıyor sanırım ancak nasıl geçebileceğimi bulamadım bir türlü. Ben bitiremeden süre bitiyor.
arkadaşlar ya bu gren grinder oyununda 2 bölüm var ilk leveli trafikte araba parçalıyosun o bölümün 1. chek pointine bile ulaşamıyorum sabaha kadar uğraştım yardımcı olun lütfennnnnn :(
kimse cevap vermiycekmi herkes uyuyo aga burda.. :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme