Şimdi Ara

Gears of war 2 multi yapalım !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
0
Favori
3.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim gibi gears of war 2 oynamak isteyen dostlarımı bekliyorum horde, warzone vs.. istediğiniz şekilde oynayabilriz yeter ki oynamak isteyenler ne zaman müsait olacağını ve gamertagini buraya mesaj atsın ben arkadaşlık isteği gönderiyim oynayalım

Gamertagim:SightedLearner7

Arkadaşlık isteği gönderdiklerim:

RaiTarQ
    Uralc92
    Hook1903
    ThEEnD33
    Prince Trane
    hallikarnas
    eyup007
    Taiberias77
    PureViolence28
    DNZPRMKSZ
    Antalyalogy2
    L0nely84
    MetinKulle
    ergulerhan
    AkselTheBeast
    Ve5rap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaanTam35 -- 9 Ağustos 2011; 21:51:40 >

• Valla bende yeni single bitirdim bir giriyim dedim level 1 ölüp ölüp duruyom yapsak fena olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Valla bende yeni single bitirdim bir giriyim dedim level 1 ölüp ölüp duruyom yapsak fena olmaz.

Dostum sende bendensin adamlar bi acaip oynuyo şu anda horde dayım çok zevkli istersen yapalım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Valla bende yeni single bitirdim bir giriyim dedim level 1 ölüp ölüp duruyom yapsak fena olmaz.
    GeOW Multi'si bayağı alışma istiyor Level ile pek alakası yok farklı bir tarzı var oyunun Multisinin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: On.E

GeOW Multi'si bayağı alışma istiyor Level ile pek alakası yok farklı bir tarzı var oyunun Multisinin..

Alıntıları Göster
    Beyler yokmu oynamak isteyen bakın live dan arkadaş olalım yapalım bu gece ?? Horde çok zevkli hadi yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaanTam35

Beyler yokmu oynamak isteyen bakın live dan arkadaş olalım yapalım bu gece ?? Horde çok zevkli hadi yaa

Alıntıları Göster
    ben de saati ayarlayabilirsek gelirim hem bikaç achievement yapmıs oluruz belki. Uralc92 ekleyin gamertagimi arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

ben de saati ayarlayabilirsek gelirim hem bikaç achievement yapmıs oluruz belki. Uralc92 ekleyin gamertagimi arkadaslar

Alıntıları Göster
    Pazartesi'den sonra olursa katılabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    age of empires 2 lan sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Pc için God of War
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

Pazartesi'den sonra olursa katılabilirim

Alıntıları Göster
    Dostum olur bi çoğalalım yavaş yavaş buda benim gamertag deiştircem bi ara SightedLearner7 ekleyin sabahta olur ne zaman uygunsanız ben gelirim...
  • quote:

Dostum olur bi çoğalalım yavaş yavaş buda benim gamertag deiştircem bi ara SightedLearner7 ekleyin sabahta olur ne zaman uygunsanız ben gelirim...

Alıntıları Göster
    size bir kaptan gerekli :) oyunu alırsam katılırım aranıza
  • Beni de ekleyebilirsin ben de yeni yükledim oyunu ama bu akşam gelemem yarın gelebilirim.İyi düşünmüşsün kulüpler bu ara çok durgun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsem96

Beni de ekleyebilirsin ben de yeni yükledim oyunu ama bu akşam gelemem yarın gelebilirim.İyi düşünmüşsün kulüpler bu ara çok durgun
    Tamam beyler gamertaglerinizi yazın ben ekliyim burda saat kaçta ve ne zaman olacağını konuşalım ben 7/24 oyundayım eğer bi kişi olsa bile yanyana horde yaparız .
  • quote:

Beni de ekleyebilirsin ben de yeni yükledim oyunu ama bu akşam gelemem yarın gelebilirim.İyi düşünmüşsün kulüpler bu ara çok durgun

Dostum gt ini verirse ben eklerim seni.
  • quote:

quote:

Dostum gt ini verirse ben eklerim seni.

Alıntıları Göster
    Oyunu yanlışlıkla Live'dan satın aldım madem oynuyorsunuz beni de ekleyin.Oynarım sizinle

• quote:

Orijinalden alıntı: trane1

Oyunu yanlışlıkla Live'dan satın aldım madem oynuyorsunuz beni de ekleyin.Oynarım sizinle

Dostum ver gamertagini ben oyundayım şu anda oynayalım hemen!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan_23

quote:

Gamertag imzamda yazıyor dostum , şimdi oynayamam da en geç 2,5 saate gelirim.Şimdi gelirsem oyun yarıda kalır..
  • quote:

quote:

quote:

Gamertag imzamda yazıyor dostum , şimdi oynayamam da en geç 2,5 saate gelirim.Şimdi gelirsem oyun yarıda kalır..

Tamamdır evet arkadaş eklemeye devam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamamdır evet arkadaş eklemeye devam

Alıntıları Göster
    Yhhu şu live olayını biri bana anlatsın ne olur bende gears of war delisiyim ama bir türlü live olayını çözemediğim için giremiyorum. Sadece internet yeterli değilmiş üyelik ücretliymiş felan diye duydum naısl yapılıyor biri anlatsın multi player oyun oynamak istiyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ecarpar

Yhhu şu live olayını biri bana anlatsın ne olur bende gears of war delisiyim ama bir türlü live olayını çözemediğim için giremiyorum. Sadece internet yeterli değilmiş üyelik ücretliymiş felan diye duydum naısl yapılıyor biri anlatsın multi player oyun oynamak istiyorum :)

Dostum bende daha dün üye oldum bende ilk başlarda zor bişey sanıyordum ama cidden çok kolaymış önce bir profil oluşturacaksın ki zaten vardır sign in diyeceksin ama ethernet kablosunun takılı olması lazım sonra işte bi yükleme ekranı gelicek çok az bir ingilzcen varsa rahatlıkla yaparsın işte isim e posta falan isteyecek ülke seçeceksin bir de hiç live a girmediysen sana 1 ay bedeva live da gezinme şansı sunacak son olarak gears of war 2 cd sini takıp multiplayer yapacaksın...

• quote:

Orijinalden alıntı: ecarpar

Alıntıları Göster
    Bu akşam iftar sonrası live da GOW dayım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

Bu akşam iftar sonrası live da GOW dayım...

Ekliyorum dostum seni bende daha şimdi braktım oyunu 28. horde dalgasından sonra saat 9 - 9.30 arası bende girerim başka girmek isteyen varsa bekliyorum...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.