Şimdi Ara

Gears of War 4 Multiplayer Topluluğu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm zamanların en zevkli multiplayer deneyimi bence geow 4. Bağımlılık yaptı resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaanTam35

quote:

Orijinalden alıntı: ayhankaldırım

ayhan61 GT eklerseniz uygun bir vakit oynayabiliriz hocam daha önce hiç oynayamadım yalnız

Hocam ben bu konuya yazan herkesi ekledim 4-5 akşamdır sadece Rubellite ile oynuyoruz birde bir akşam okimos geldi o kadar aslında saat 9-10 civarı 5 kişi bi 50 wave horde girsek çok zevkli olacak

KARDEŞİM BU AKŞAM YANİ PERŞEMBE AKŞAM SAAT 11.30 BAŞLAYALIM HORDE MODA CR VEYA XP BOUNTY LERİDE ALIP SKİL CR GEREKİYOR.
  • classlord kullanıcısına yanıt
    Ben bu gece her türlü gelirim hocam 50 wave görürüzde aslında cuma veya cumartesi gece şöyle herkese uyacak bir gün en azından bi 4 kişi falan girsek çok daha zevkli olur hardcore veya insane deneriz hem

• quote:

Ben bu gece her türlü gelirim hocam 50 wave görürüzde aslında cuma veya cumartesi gece şöyle herkese uyacak bir gün en azından bi 4 kişi falan girsek çok daha zevkli olur hardcore veya insane deneriz hem

Aynen en kotu normal yaparız casual çok kolay ayrıca 1x xp 50 binlik bounty veya 1200 luk cr alırız .

Ayrıca mümkünse amblem olarak turk bayrağı olsun . Nicden taniyamiyorum . Bazen gün icindede giriyorum

Davet gonderemiyorum

• selamlar arkadaşlar benide eklerseniz çok sevinirim
    gt: dodiandre
  • classlord kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu gece için beni de ekleyin beyler. 23:00'de orada olacağım inşallah.
  • Tamam arkadaşlar 23.30 da online olalım. Görüşmek üzere

• Gt:MortalResistans

Arkadaşlar benide ekleyin..

Horde akalım.. Online isem davet atın

• Aksam güzel bir horde bitirdik. Enson kaan35 kardeşimle

Ayrıca gavurbogan ve diandre arkadaslarada tesekkurler.

Maçın yarisi fabrikatörü sürüklemekle geçti :) inantci bir arkadaş sinirlendi.

Bugün aksilik olmazsa yine 11 civarı gireceğiz . Normal hordeler 2.5 saat gibi sürüyor . 25 likler 1 saat civarı karar verip devam ederiz.

• EVET AKŞAM GAYET İYİYDİ. BENDE TEŞEKKÜR EDERİM. BİRDE SES OLSA ÇOK DAHA ZEVKLİ OLACAK GİBİ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iaaynaci

EVET AKŞAM GAYET İYİYDİ. BENDE TEŞEKKÜR EDERİM. BİRDE SES OLSA ÇOK DAHA ZEVKLİ OLACAK GİBİ.

Biz çağatay la bitirdik . Inşallah sorun çıkmaz ses 'de bu aksam

• TEBRİK EDERİM SİZİ GERÇEKTEN İYİ OYNUYORSUNUZ. İNŞALLAH SORUN ÇIKMAZ. ANCAK BU AKŞAM GELEMEYEBİLİRİM. MİSAFİRLİK DAVETİ ALDIK. ERKEN AYRILIRSAM MEMNUNİYETLE KATILABİLİRİM.
  • Arkadaşlar gerçekten horde modu kulaklıkla anlaşınca çok zevkli oluyor, benim gibi kulaklığı olmayanlar Xbox ın telefon uygulamasını indirip grup kurabilir, kendi telefon kulaklığıyla gruba dahil olabilir.

Çünkü konuşmayınca classlar ve kimin ne yapacağı çok ortada kalıyor normal veya casualda çok sıkıntı yokta ben istiyorum söyle 4-5 kişi hardcore veya insane deneyelim, bu gece 11 gibi gireceğiz yine gelecek arkadaşlar bana mesaj atsın bekleriz girmeden

• quote:

Arkadaşlar gerçekten horde modu kulaklıkla anlaşınca çok zevkli oluyor, benim gibi kulaklığı olmayanlar Xbox ın telefon uygulamasını indirip grup kurabilir, kendi telefon kulaklığıyla gruba dahil olabilir.

Çünkü konuşmayınca classlar ve kimin ne yapacağı çok ortada kalıyor normal veya casualda çok sıkıntı yokta ben istiyorum söyle 4-5 kişi hardcore veya insane deneyelim, bu gece 11 gibi gireceğiz yine gelecek arkadaşlar bana mesaj atsın bekleriz girmeden

Hocam bende xbox a geçtim..

Horde modunu eskiden oynuyordum.

Gt:MortalResistans

11 de girerim..

• quote:

Arkadaşlar gerçekten horde modu kulaklıkla anlaşınca çok zevkli oluyor, benim gibi kulaklığı olmayanlar Xbox ın telefon uygulamasını indirip grup kurabilir, kendi telefon kulaklığıyla gruba dahil olabilir.

Hardcore yaparız bu aksam ama iyi bir enginer lazim skilli

• Adam lazım olursa hord için,davet atın.

• quote:

Kardeşim kusura bakma dün davet ettin yine katılamadım. Ben evliyim malum oynama sürem kısıtlı tam kapatıyordum o zaman davet attın, hafta sonu denk gelirsek kesin geliyorum

Bu arada bende de kulaklık yok. Xbox uygulaması indirince telefon üzerinden mi konuşabiliyoruz? Bunu ilk kez duyuyorum. Şöyle orta kalite bir kulaklık önerisi de veren olursa sevinirim, kendinden mikrofonlu direk xbox uyumlu tak çalıştır şeklinde.

• Dün yine zevkli bir oyun oldu. Geow bu işi cidden iyi yapıyor. Sesler, grafikler, dinamikler, karakterler, vs. Dört dörtlük bir oyun gerçekten. Arkadaşlar tekrar teşekkürler.

• Dün gece mac çok iyiydi . Tüm arkadaşlara tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: x3x

quote:

Kardeşim kusura bakma dün davet ettin yine katılamadım. Ben evliyim malum oynama sürem kısıtlı tam kapatıyordum o zaman davet attın, hafta sonu denk gelirsek kesin geliyorum

Bu arada bende de kulaklık yok. Xbox uygulaması indirince telefon üzerinden mi konuşabiliyoruz? Bunu ilk kez duyuyorum. Şöyle orta kalite bir kulaklık önerisi de veren olursa sevinirim, kendinden mikrofonlu direk xbox uyumlu tak çalıştır şeklinde.

Sıkıntı yok hocam dün akşam kalabalıktık 5 kişiye tamamlamaya çalışıyordum forumdan ekleyipte online olanlara davet atıyorum, xbox uygulamasını indirip grup davetini ordan kabul edince veya ordan istek atınca telefondan konuşabiliyorsun telefon kulaklığıyla oyunun sesi yine tvden gelmeye devam ediyor, konuşma için kaliteli bi kulaklık almana gerek yok hocam bende normal iphone kulaklığı var ordan ses alıyorum mikrofonuda yeterli çoğu arkadaşta samsung kulaklığıyla konuşuyor zaten

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.